SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Zaman Darurat Graduan Sukar Dapat Kerja, Kena Buat Business Shaklee

Zaman Darurat Graduan Sukar Dapat Kerja, Kena Buat Business Shaklee

Alhamdulillah, usai sudah petang semalam Seminar Jom Hebat Utara 2.0. Ada ilmu baru, dan dapat jugak refresh ilmu yang lama. Biasalah kita manusia ni mudah lupa, bila orang ingatkan balik baru ler nampak lebih jelas.

Darurat sangat bila Master Zainul ceqita, kelangsungan untuk zaman anak-anak kita nak survive di masa akan datang. Dengan statistik graduan yg bakal tanam anggur, dgn statistik harga rumah yg meroket punya mahai. Jangan kata zaman anak kita, zaman kita ni pun ramai yang dah nyawa-nyawa ikan. Paling seram sangat kata beliau minimun gaji kalau nak selesa, graduate jer salary mau ada rm15k sebulan. Agaknya ada peluang ke nak dpt byk tu utk fresh graduate. Pakai piiiii dahhh.

Nak tak nak memang nak kena buat part time lah kan. So part time yg paling masyuk dan stabil ni buat ler bisnes Shaklee. Bonus sure dah unlimited.

Korang yang sedang tercari2 cara nak tambah duit poket nak bantu keluarga, nak bayar hutang atau nak jadikan bisnes Shaklee sbg main income mai hubungi Kak Soffi.

Kita ada support team yg gila punya support. Saling berkasih sayang lagi tau. So jgn takut korang tak sorang2 aih. Berminat sangat ,Please hubungi Kak Soffi noo.

www.wassap.my/60134505852

Leave a Reply