SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Xara Fella Concept Butik Melaka Barangan Viral Bergaya

Xara Fella Concept Butik Melaka Barangan Viral Bergaya

BUTIK MELAKA

Nak harga murah? Share post nie dan tunjuk pada Sistorrr bila walk in butik nanti. Harga ZON MERAH Sistorrr bagi

BUKA SETIAP HARI, DARI JAM 11 PAGI HINGGA 10.30 MALAM

Barangan popular, viral, bergaya, Butik Melaka Xara Fella Concept nie ada jual laa.

Pernah tengok tak stok melimpah-limpah sampaikan nak beli untuk mak sedara, sepupu, bestfriend semua ada. Kasut semua design sampai berpuluh-puluh. Design baju-baju yang ada memang hijabista gaya masa kini punya style tau. Makeup pulak, paling WIN kat butik ni. Dah tahu sini banyak gila barang makeup nak start dari foundation? Start dari loose powder? Nak habis dengan lipstick warna apa? Aksesori? Dah baju kasut muka lawa-lawa kenalah ada aksesori. Heyy ada!

Curi waktu jom! Kita tengok apa yang dapat kita beli dekat sini.

Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)

Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search “XARA FELLA CONCEPT”

Nak clear lagi? Komen kat bawah untuk dapatkan Maps.

“Gomawo Chingu”

Leave a Reply

Open chat