SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Vivix Shaklee Lancarkan Nifas Dan Haid

Vivix Shaklee Lancarkan Nifas Dan Haid

Vivix LANCARKAN NIFAS DAN HAID
.
Setiap wanita yang akan turun darah haid. Darah ni darah kotor dari rahim yang keluar lepas tiada persenyawaan berlaku.
.
Hakak sendiri sebelum ni ada masalah kelancaran darah haid. Permulaan sedikit je keluar darah haid.. Rasa pelik..sebab tak macam selalu dan ia telah berlaku 2 bulan berturut2…But then masuk hari ke 3 dan 4 langsung takde darah haid selalu… Ingatkan normal lah kan..
.
Then dapatkan pendapat nurse.Beliau tu cakap eloknya darah haid keluar banyak awal2 ni sebab tu darah kotor.Hakak pon dah mula risau lah kan 😱
.
Takut jugak ada problem pape yang darah haid tak keluar lancar nih..
And Masa tu hakak baruuuu nak start amek Vivix..
.
Lepas je start ambil Vivix dalam minggu tu darah kembali keluar lancar.. Siap berketul lagi 😅 (sorry kalau direct sangat)

Alhamdulillah memang kembali lancar dan keluar dengan kadar NORMAL lepas hakak ambil semula Vivix.
.
For me Vivix ni dia bantu “cuci” rahim.. Mana darah kotor yang tak habis keluar dia akan bantu keluarkan.. .

Darah kotor yang tak habis keluar pun memang akan mendatangkan masalah di masa akan datang.. Dari situ lah punca terjadinya FIBROID, CYST dan sebagainya..
.
So kepada anda yang kerap keluar darah Haid or Nifas sikit sangat, hakak suggest ambil lah Vivix.. InshaAllah leps ni darah Haid dan Nifas keluar lancar.. Badan pun rasa ringan dan sihat 😊

Berminat pm/kol👉Rizana 0172409687

#projekdds

Leave a Reply