SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Video Panduan FBAds Yang Berkesan

Video Panduan FBAds Yang Berkesan

Betapa ramai yang buat FB Ads tapi masih buat kesilapan yang sama. Masih dok cakap ads mahal la, FB songlap duit la. Algo tak betul la. Leeds tak ade la.

Fakta nya, 8 dari 10 orang yg jumpa saya bertanyakan pasal FB ads ni, still tak faham apa tu FB ads dan apa tujuan utama buat ads !

Mostly akan tanya, kenapa ads mahal. Sebelum tu ok je. Tiba2 je jadi mahal 😂

.

Nak tau root cause nye ?

Sebab mindset tak berapa nak btoi. Sebab tak berapa nak faham sebab dan tujuan buat FB ads.

Kepala dok fikir pasal sales je.

Funnel xde, process xde, flow pon xde 😂

.

Saya ada kumpulan video yang boleh bantu korang betulkan balik mindset utk buat FB ads ni. Supaya balik ke pangkal jalan. Supaya faham apa yang korang buat dan tak lagi salahkan takdir 😅

RM 9.90 je utk dapatkan video2 tu. Then, dapat lagi satu guide utk cara buat Ads yang dah bawa hasil berjuta untuk saya dan team.

Nak ?
.
.
.
.
.
#mindsetFb #ultranoah #fbadsmarketing #pasak

Leave a Reply

Open chat