SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Upah Buat Facebook Ads Murah Berkesan

Upah Buat Facebook Ads Murah Berkesan

==================
#UPAH #RUNKAN Facebook Ads
==================
.
Lama dah nak bagitau ni..
#Nak kami runkan & setkan
Facebook Ads #anda
.
Kami #bantu runkan
✔️ #SIBUK wlaupun tahu nak set
❌ mahir buat copywriting
❌ tahu nak jadikan post iklan berbeza
.
MMeh #kami_settlekan
Bayaran UPAH #minimum jer
.
========
DARI 2015
========
.
Dari tahun 2015 kami mengadakan training pemasaran online. Memang #ramai yang mintak. Tuan boleh buatkan #iklan utk #saya
..
Selama ni memang kami tak sempat.
Jadi kami takNAK buat.
.
Kami tumpukan pada training.
.
==========
BERITA BAIK
==========
.
Tapi kini.
BERITA_BAIKNYA..
.
Kami dah dapatkan team untuk handle iklan ni.
.
========
APA YG KAMI AKAN BUATKAN
========
.
Kami check&adjust post serta #runkan Ads kepada 5 jenis post:
✔️ Post Engagement ( Copywriting + Gambar ) utk tujuan generateKomen
✔️ Canvas ( Ala2 landingpage )
✔️ Dark Post Traffic
✔️ MessengerAds
✔️ Video View – branding
.
=====
LAGI
=====
✔️Ayat iklan copywriting kami adjustkan
✔️Gambar iklan kami advicekan
✔️Facebook Ads kami #runkann
✔️Advise penjagaan page
✔️Kami setkan ikut niche bisnes client
.
Tapi
Team kami takdela #ramai setakat ni
Takmo client #ramai2
.
Kami tak nak buat main2
Kami nak fokus..
.
400 dalam senarai sejak April2018
dalam pelbagai niche bisnes.
Kami #buka utk10 orang jerr dulu.
.
==========
#MIINAT #TUAN
==========
.
benar2 #berminat
#Komen ‘#MINAT’
.
@ #whatsapp kami
https://www.wasap.my/601128483683/ServisAdsFS101
Kami #pm satu persatu
.
==========
SAYA ULANG
==========
.
💪Hat #pandai ads tp khalutt
sampai taksempat nak buat pun bleh #rojer
.
💪Hat taktau langsung n takpernah layan ads pun bleh.
.
#Dialu- #alukan
.
#fahmiesobrie
#onlinemarketingtrainer

Leave a Reply