SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Ubat Zantac Untuk Gastrik

Ubat Zantac Untuk Gastrik

Aduhaiii..

Pernah makan ubat Zantac ni untuk gastrik.

Kadang-kadang naaaaaakkkk je cakap dengan Doktor yang suka labelkan supplement as sampah ni, “amacam Doktor, ubat yang u olls kasi ni ada side effects. So kategori bukan sampah ke cmana eh?”

As we all know, apa ubat pun akan ada side effect. Apa salah patient nak try supplement yang ok, yang terbukti boleh bantu improve kesihatan kami?

Suka sangat melabelkan kami dan supplement tu produk sampah. Menyaaampaaah lah.

Gais, check balik ubat yang u olls dapat tu.

Pas satu, satuuuu, ubat kena tarik balik dari pasaran.

#KakTun

Leave a Reply

Open chat