TRANSFORMASI DIRI BERSAMA SHAKLEE #ShakleeEffects

TRANSFORMASI DIRI BERSAMA SHAKLEE #ShakleeEffects

Cantik Seperti Princess Anggun?

Ini ialah Anggun. Puteri sulung Liya. Alhamdulillah cantik, sedap mata memandang dan memiliki raut wajah yang putih mulus. Kalau dilihatkan pada raut wajah Anggun, mesti tidak menyangka yang Liya dulu semasa remajanya seorang yang berkulit hitam, berjerawat, badan agak gempal dan tidak peduli langsung tentang kecantikan langsung. Berjemur tengah panas  sebab sangat aktif bersukan. Jerawat timbul tak pernah peduli. Mlahan makin galak dipicit. Akhirnya jadi parut jerawat yang ketara. Masuk universiti, join pula PALAPES DARAT. Laagiii tak peduli pasal muka. Hitam rentung dek berkawad dan aktiviti lasak. Pendek kata, orang lelaki pun tak heran nak tengok. Yela, zaman kat U semua gadis dah pandai melawa. Kita hangit tegik siapa nak peduli. Kan? Hehhe.

Liya Yang Dulu Bukan Yang Sekarang.

Gambar sebelah kiri tu tahun 2010, memang tengah ligat join PALAPES DARAT. Muka hitam rentung. Berkawad tengah panas pun tak pernah pakai sunblock atau sunscreen. Akibatnya, muka jadi hitam, kusam, parut jerawat ketara dan pigmentasi mula timbul.

Jika di ‘zoom’ dengan lebih dekat, memang ketara parut jerawat, tona tak sekata, blackhead dan whitehead penuh kat T-zone dan jerawat mudah tumbuh melata. Stress uihhh sebab tak confident nak keluar dengan bare-face. Paaki foundation pun jadi bercapuk dan tak sekata. Foundation tak boleh tutup cela oiii huhu. Sebab kulit asal tu masih tak di rawat. Bermasalah.

Apa Jadi Selepas Liya Guna Youth Skincare. 

Bulan Januari 2018, kawan Liya ada bagitau fasal Youth Skincare yang akan masuk pasaran Malaysia pada Februari 2018. Liya jatuh hati dan nekad nak cuba Youth Skincare ni 100% organik, saintis ambil masa 8 tahun untuk kaji, bebas daripada 1500 bahan kimia bahaya dan terbukti berkesan. Hasil kajian juga menunjukkan 2/3 wanita didapati 10 tahun lebih muda selepas guna Youth Skincare. So, bila Youth Skincare dilancarkan di Malaysia, Liya terus grab. Tak tunggu lagi. Beli full-set terus. Hehehe.

Nampak tak perbezaan kulit Liya walaupun baru 6 bulan guna Youth Skincare. Sangat ketara perbezaan, kan? Liya sendiri yang rasa pun sangat-sangat-sangat puas hati dan bersyukur dapat kenal Youth Skincare daripada awal.

Kulit muka Liya selepas 6 bulan guna Youth Skincare. Tona kulit lebih sekata. Parut jerawat makin menipis. Kulit lebin cerah dan moist. Dan yang paling best, boleh keluar bare-face tanpa ragu lagi. Kalau nak make-up pun tak payah nak tebal-tebal. Pakai foundation, tak bercapuk macam dulu hehe.

Haa yang ni ketara kan? Boleh nampak gambar sebelah kiri (2014) tu kulit Liya bercapuk. Pakai foundation & bedak sangat ketara bercapuk dan berminyak. Puncanya? Hehehe sebab kulit asal tak cantik. Ada masalah. Tak boleh tutup dengan foundation dan bedak. Makin worsen adalaaa kan? Beza ngan sebelah kiri (2018), kulit nampak segar. Pakai bedak nipis-nipis pun dah ok. Tak perlu tutup cela dengan make-up yang tebal.

Keadaan Kulit Muka Liya Sekarang.

Alhamdulillah tona kulit makin sekata. Kulit lebih cerah dan sedap mata mendang. Senang nak handle pun ya!

Ni gambar no filter tau. Guna I-phone. Memang jauh beza dengan zaman anak dara dan muda-mudi dahulu. Liya sangat puas hati dengan skin Liya sekarang. Ramai juga kawan-kawan yang tegur dan tanay apa skincare yang Liya pakai. Bila Liya kongsi, ramai kawan-kawan yang dah cuba juga. Hasilnya? Yaaa semuanya pyuas hati. Alhamdulilah!

Apa Skincare Yang Liya Pakai?

Inilah Fullset Youth Skincare. Yang biji-biji warna emas tu Radiance C+E. Bantu untuk cerahkan kulit dan kurangkan garaisan kedut halus sekitar muka.

Ini rutin siang hari Liya guna Youth Skincare. Mula-mula rasa banyaknya, lama-lama makin seronok dan tak nak tinggal sebab result dia poer. Rugii ooo kalau tinggal. Hehhe.

Ni rutin malam hari Liya guna Youth Skincare. Rutin malam best sebab bila pakai Krim malam tu, bangun pagi kulit rasa moist dan lembut gilos walaupun tidur dalam air-cond. Tak kering malahan rasa gebu. Syok juga bila pakai serum sebab rasa kulit muda belia. Sekarang baru faham bila orang kata istilah “sleeping Beauty”. Chewaaaahhh.

Antara Feedback Atau Testimoni Kawan Yang Guna Youth Skincare.

Ni antara feedback daripada kawan Liya yang paling best. Win sangat komen dia hehe. Bila guna Youth Skincare, kulit jadi tak kering maklahan makin moist. Tapi tak sampai berminyak. Adoiii camne nak explain tu hehe. Kena cuba dan rasa sendiri. Pastu lagi best parut jerawat cepat pudar. Kulit makin cerah. Walla!

Yes, guna Youth Luminous Gel Oil Cleanser pun dah best. Apatah lagi kalau guna satu set kan? Kompem lagi jatuh cinta berkali-kali hehe. Siap boleh compare lagu dengan jenama XX yang mahal tu hehe.

 

Youth Skincare akan baik pulih masalah kulit muka anda sama ada berminyak, berjerawat, berparut atau ada masalah pigmentasi.

Bagaimana Nak Cuba Youth Skincare?

Sesipa yang sedang mencari skincare yang sesuai, organik dan sesuai untuk semua kulit. Liya sangat sarankan anda untuk guna Youth Skincare. Liya jamin 200% yang anda akan puas hati dan tak akan menyesal. Malahan akan berterima kasih sebab perkenalkan Youth Skincare. Seriously!

So, apa tunggu lagi. Jom cecepat contact Liya untuk dapatkan promosi 10% untuk belian Starter Set Youth Skinacare. Anda akan dapat:

  • 10 % less (worth RM238)
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner (177ml)
  • Age Defense Moisturizer SPF50
  • Advanced Renewal Night Cream
  • Free membership (worth RM65)
  • Free Postage (worth RM10)
  • Free Limited Edition Youth Paper Bag
  • Cash back RM29

Promosi ni sehingga 30 September ni SAHAJA tau! Jommm grab sementara harga JATUH PECAH KEPALA ni hehe. Bulan depan harga kembali asa tau—> RM850.

So, tunggu apa lagi. Whatsaapp atau call Liya segera;

Liya 019-9590635

Follow Ig & Fb Liya : Daliya Mat Dari

Liya pengguna setia Youth Skincare dan dapat guidance daripada pakar kecantikan kulit Shaklee. So, Liya boleh guide cara guna dan cara pakai yang terbaik untuk anda. Ini penting untuk dapatakan result yang maksimum!

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: