SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Tiket Keretapi Sampai RM 1000 Dekat Swirtzeland

Tiket Keretapi Sampai RM 1000 Dekat Swirtzeland

Assalamualaikum & Good Morning

Saja belanja satu gambar masa pergi travel Swiss hari tu, kalau tak silap ni area Lauterbrunnen waterfall.

View kt sini memang subhanallah sangat sangat sangat superb. Dia punya suasana tu sangat dramatik macam dalam movie.

Tahun depan insyallah Shaklee akan bawa trip qualifiers ke Switzerland.

Untuk yang berbelah bahagi nak fight ke tak untuk pergi Swiss, saya cuma nak pesan, tiket train dari Interlaken (stesen keretapi) sampai naik ke puncak Jungfraujoch harga dia dalam RM1000+ seorang.

Kalau Shaklee nak tolong bayarkan, buat apa bayar sendiri kan? 😂

Leave a Reply