SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

The Lejen Kebab Jalan TAR

The Lejen Kebab Jalan TAR

The lejen kebab jalan TAR.
Alhamdulillah setelah beberapa kurun mengidam kebab melayu ni, harini dapat jugak pekena kebab paling sedap ni wei. Zaman kecik2 dulu kalau gi KL mesti ma abah beli kebab ni. Bila dh pindah duduk negeri orang, nak makan kebab pun dh susah. Rindu nye oiiii…

Lokasi dh berubah, bukan lagi depan cosmic. Tapi dekat food court sebelah Maybank masjid India tu. Sebelah Mydin jugak. Ada lorong kedai makan tu, korang terus je jalan sampai hujung. Nanti nampak la kedai dia. Kalau tak paham boleh tengok gambar kat bawah ni. Kalau blur jugak boleh call no ni 0103671763. Hihi

Waktu operasi kebab: 12pm – 6.30pm
Ahad cuti.
010-3671763. Call sahaja. Takde wasap.

Sekian saje setakat itu, tolong panjang kan posting kak Ain ni supaya ramai lagi dapat makan kebab lejen jalan TAR ni OK. šŸ¤£

Leave a Reply

Open chat