SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Tak Pernah Miss Dapat Bonus Shaklee

Tak Pernah Miss Dapat Bonus Shaklee

77 BULAN TAK PERNAH MISS DAPAT BONUS💵💰

Kalau nak stori tentang besnya syarikat Shaklee ni memang banyak. Takut tak sahur korang sok.

Sejak Nad join Shaklee 7 tahun dulu, belum penah sebulan pun tak dapat bonus. Kunun nak carik inkam geli-geli isi poket tepi.

Tapiii kauuuu…!!! Bukan tepi dah skang, kiri kanan penuh siap isi dalam beg elvi lagik. 👜

Nad suka sangat dengan prodak Shaklee ni bukan sebab banyak testimoni yang bes-bes tapi sebab paling utama ada jaminan kualiti.

Shaklee siap declare lagi ada beribu-ribu kajian klinikal, berjuta-juta duit dihabiskan untuk pastikan produk bermutu dihasilkan, bahan-bahan pun bukan asal ada je terus buat.

Shaklee pun pandai pilih buluuu beb. Semua kandungan dalam prodak Shaklee ni premium hokey!

Kalu bahan tak capai KPI, Shaklee sanggup stopkan dulu production produk tu. Jangan sebab nak huntung, kesihatan pengguna terabai.

Sangat jaga kualiti khen??

Ai kenot la setop jual Shaklee ni. Dah tahap ailebiuuu so so mash🥰🥰🥰.

Nad pun dah ada team ejen sendiri kat satu Malaysia ni. Tu pun tak cukup nak kaver semua tempat.

Enibedi volintiyer nak jadi ejen Shaklee under team Nad??? U olss komfem rasa huntung giler jual prodak paling panasssss kat Malaysia ni. 🔥

#BisnesWithTeamBintang
#JomJadiEjen

Leave a Reply