Tahukah Anda Detox Bukan Hanya Untuk Kurus?

Tahukah Anda Detox Bukan Hanya Untuk Kurus?

Ramai orang ingat Jom Detox Jutawan program hanya untuk kurus. Tapi tidak sebenarnya. Pada hakikatnya, detoks untuk semua orang. Semua orang wajib buat detoks, tau!

Ni Liya kongsikan seorang peserta kita seorang yang ada masalah auto imun. Orang yang ada penyakit auto imun. Dia ni ada SLE. Salah satu dari penyakit auto imun lah ni.

Kiranya sebenarnya semua penyakit auto imun memang perlu detoks. Cuma cara yang lain dari detoks biasa. But masih perlu dan mesti detoks sebenarnya.

Contoh penyakit auto imun adalah;

✔️ Ekzema

✔️ Alergik

✔️ resdung

✔️ Arthritis rheumatoid

✔️ Psoriasis

Dan lain lain.

Anda wajib dengar sharing dari Mac Henry ni. Beliau SLE fighter yang makin sihat melalui Jom Detox Jutawan.

Ini merupakan poster sharing beliayu dalam Telegram Channel #JomDetoxJutawan. Ramai yang sangat kagum dan terkesan dengan sharing beliau.

Kisah SLE Fighter dan Steroid

Coach Mac kongsikan yang beliau mengambil steroid untuk masalah SLE. NAmun, sejak join program #JomDetoxJutawan, dos pengambilan steroid semakin berkurangan. Daripada 6 steroid sebelum ni diambil tiap hari, hari ni hanya 2 jenis steroid sahaja. Sihat secara semulajadi. Alhamdulilah.

Nak Sertai #JomDetoxJutawan?

Siapa yang nak dibantu melalui Jom Detox Jutawan ni jom! Kita boleh reverse penyakit kita sebenarnya bila tau cara yang betul.

Wasap Liya untuk info lanjut;

www.wasap.my/60199590635

Follow Fb & Ig Liya: Daliya Mat Dari

Liya,

Your Detox Coach!

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: