SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Success Hunter Shaklee Business Networking

Success Hunter Shaklee Business Networking

*Success Hunter 3.0 : Lain Dari Yang Lain*

*12 Jan 2018, Sabtu*
*Success Hunter 3.0.*

Tak sabar rasa nak pergi sebab kali kita bawa pasangan speaker yg dijangka *’bakal’ Master Coordinator* tahun ni.

Mungkin ada antara korang tak pernah dengar kisah diorg ni. Diorg akan cerita macamana *Si Penjual Roti Jala dapat rank up Coordinator dalam masa 48 hari saja!*

Bukan 480 hari tau!

Korang yang datang akan dengar sendiri kisah diorg ni. Apa yg buka hati diorg untuk all out biz Shaklee. Diorg juga akan share tanpa rahsia apa je aktiviti, kisah2 rejection dan macamana dorang uruskan rejection tu sampai rank up.

Dari income RM1, 500 terus ke naik ke RM7, 000 *HANYA* bulan ke-2. Dasyat-kan!

Jadi, buat keputusan penting untuk permulaan 2019 ni. Commit untuk join dan bawa kawan korang. Biar dorang dengar jugak.

Cepat-cepat daftar. Korban masa untuk tambah *E-ner-gy* dan belajar dari yang sudah berjaya.

Leave a Reply