SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Stage 3 breast cancer makin ok selepas minum vivix shaklee

Stage 3 breast cancer makin ok selepas minum vivix shaklee

Stage 3 breast cancer.

Terkejut saya baru-baru ini, dapat whatsapp dari seorang kenalan. Dia baru sahaja jalani pembedahan dan kini dalam proses kemo.

Masa saya hantar Vivix kat dia, sempat la berborak sekejap dan rupanya Stage 3. Pengalaman dia, memang takde rasa sakit pun, cuma dia saja cek la and rasa macam ada lump. Tak sedap hati dia terus ke klinik dan doktor di klinik terus refer ke hospital. Stage 3.

Mudahan selepas rawatan dan ikhtiar dengan Vivix, terus sembuh dari kanser.

Perlu jaga pemakanan dengan baik, elakkan lalu dekat orang yang merokok sebab ada risiko sel kanser akan kembali aktif. Menurut perkongsian Dr Saleha baru-baru ini di TV1, first 5 years kena alert sikit. After 5 years kalau ok je… risiko untuk penyakit kanser datang kembali tu akan berkurang.

Apapun, kena tetap juga jaga sampai bila-bila pun. Hidup pun akan lebih sihat.

Hopefully kenalan saya tu akan terus sembuh.
Dan saya nak kongsikan bagaimana Vivix boleh membantu.

BAGAIMANA VIVIX BOLEH MEMBANTU PESAKIT KANSER?
Vivix mengandungi resveratrol yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel kanser). Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri sendiri dengan sendirinya (Apoptosi) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang.

Vivix bukanlah sejenis ubat yang mengandungi dadah, malah ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Ia dibuat daripada 4 ekstrak botani iaitu:
●Anggur muscadine
●Lobak ungu
●Elderberry Eropah (Sambucus Niagra)
●Polygonum Cuspidatum

Menurut laporan daripada kajian yang dibuat oleh University of Missouri pada tahun October 2013; lebih banyak sel kanser yang mati jika pesakit dirawat menggunakan gabungan resveratrol (kandungan utama Vivix!) dan radioterapi berbanding rawatan dengan radioterapi sahaja.

Sedikit penerangan mengenai Vivix dan Telomeres

Untuk pembelian Vivix, wasap kami sekarang

Leave a Reply