:: Skincare 100% selamat dan berkesan ::

Assalamualaikum semua. Hai! Lama Liya tak update blog. Hehe sibuk sikit dengan beberapa urusan. Amboiihh hehe. Ok, Liya nak share tentang Skincare baharu daripada Shaklee yang 100% BERKESAN TANPA KOMPROMI. Wow betul ke ni? 

Fullset of YOUTH. Memang vavavommm sangat. Serius! Memang best sangat ❤️❤️
Ok, menjawab soalan tadi, Uolss rasa kenapa Shaklee berani buat claim macam tu? 100% berkesan! Akah teknik marketing? ?
Hehe, tapi even teknik marketing pun mesti tak berani juga nak cakap 100% kan? Takut tak jadi. Kan? ?✔️. Ok,kalau uolss biasa dengan mekap, uolss mesti perasan skincare lain selalunya guna ayat, “Pengalaman pengguna”. Kan?

Tapi.. tapi.. Shaklee tak, ok! ☝️Sebab berkesan ni berdasarkan kajian. Dorang check kulit orang tu guna mesin yang dicipta bersama pakar kulit sebelum guna Youth & selepas guna Youth. Resultnya memang 100% orang yang guna Youth kulitnya lebih muda. Even minor perubahan pun mesin tu dapat detect.

Dan SIHAT! ??

Ni antara testimoni pengguna YOUTH. Wow sangat kan! ?

Sebab tu sayang sangat kat Youth.
Rasanya sebelum ni tak pernah konsisten pakai skincare lain macam pakai Youth. Tak sabar nak tengok perubahan kulit muka sendiri. Sebab sebelum pakai ni tak buat analisis pun. So, kena tengok mata kasar jelah. Mungkin ambik masa lama sikit lorr..

Tengok ni. Alhamdulillah asbab YOUTH. Kita usaha kan? 

Ok, next kita tengok apa kandungan dalam YOUTH yang best & selamat sangat tu ?
❤️BAHAN UTAMA YOUTH❤️

Patutlah mahal #youthskincare ni. Tapi berbaloi dengan harga promo bulan ni. Tengok lah kandungannya yang mengambil masa 8 tahun untuk SAINTIS SHAKLEE kaji keberkesanan secara klinikal.

5 BAHAN UTAMA dalam Set Penjagaan Kulit Youth adalah :

?Muscadine Grape – Polifenol melindungi dan memperbaiki DNA sel dan dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

?Lotus Japonicus – Mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

?Apple stem cell extract – Kajian menunjukkan ia dapat mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut.

?Schisandra Chinensis Fruit Extract – Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Korea dan Jepun untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Ia bertindak menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

?Vital Repair + Complex – Memberikan Nutrien Anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas dari merosakkan kulit dan menggalakkan sel yang sihat.

Ok, kalau nak cuba atau nak tahu info lanjut ATAU nak beli YOUTH, contact Liya k. Bulan ni ada promo BEST;
❤️PROMO MARCH❤️

Set Promo YOUTH. 

MARCH ONLY!

Harga Normal : Rm1338.25

Tetapi, pada March ini,  anda hanya perlu bayar Rm1070.60 sahaja.  

Dan anda Terpaksa terima,

? Free membership Rm68.90
? Free Postage Rm10.60
? Cash Rebate Rm48
? Free Radiance C + E Rm349.80
? Diskaun keahlian Rm267.65
? Youth Beauty Bag Rm50.35

Info lanjut,
Liya 019-9590635PUNCAK ALAM, MERU & KAPAR

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: