SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Side Income Shaklee Sampai 6 Angka ?

Side Income Shaklee Sampai 6 Angka ?
✔✔Ingin buat side income? Part time/full time ? Tetapi Modal sedikit ? ~ SIDE INCOME SEHINGGA 6 ANGKA DENGAN SHAKLEE~ Siapa sangka dengan bermodalkan RM65 sahaja seumur hidup boleh dapat pulangan 3, 4, 5 angka sebulan!!! DULU saya memang anti sangat2 dengan MLM saya ingat semua MLM ni menipu jer, dah hampir nak terjebak dah dengan 1 MLM ni dengan meminjam loan bank, nasib berfikir panjang masa itu sehinggalah saya bersalin anak kedua, diperkenalkan dengan Shaklee lalu saya join Shaklee dapat merasai duit bonus 4angka dalam beberapa bulan saja..Sungguh seronok badan sihat kulit pun cantik. ========================================== Berminat boleh PM saya di http://on.fb.me/ZB9kqm ========================================== Tawaran 3C dari Shaklee kepada mereka yang layak. 1)Ganjaran tunai (CASH) [✓] Bonus peribadi sehingga 21% [✓] Leadership bonus sehingga 6 level [✓] Insentif Coordinator sehingga 1.5% 2)Program kereta (CAR) [✓] Peluang mendapat insentif berupa wang tunai khas untuk pembayaran kereta 3)Percutian (CONVENTION) [✓] Berpeluang menikmati percutian bertaraf 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee sama ada didalam/ luar negara termasuklah peluang untuk menunaikan umrah. MANFAAT JOIN GROUP SHAKLEE INI ? ======================== ✪ Boleh membeli produk Shaklee pada HARGA AHLI yang harganya lebih murah dari harga retail (up to 33%) ✪ Dapat CASH BONUS hasil pembelian atau jualan setiap bulan 5%-21%. Guna sendiri pun boleh dapat bonus. Cash bonus ni akan masuk pada setiap 15hb dikala time pokai . ✪Mendapat 3C (Cash,Car,Convention) dan macam2 bonus lagi lah…MEMANG BEST!!! ✪ Anda tak perlu buat stock. Bila customer order just call Shaklee and Shaklee boleh post kemana2 sahaja di seluruh Malaysia dengan kos RM10 jer! Tak kiralah berapa berat…save kan? ✪ Shaklee ada semuanya. Supplement untuk kurus, cantik, sihat, untuk jantung, mata etc. Pastu ade skin care and ade juga household products macam sabun pencuci, softener, penapis air dan lain2. ✪ Semua produk Shaklee adalah halal dan terbukti berkesan dengan kajian2 atau clinical studies yang telah dijalankan keatas manusia. Ianya bukan semata2 product claims yg tiada bukti scientific. ✪ Tak payah pegi kursus ke kelas malam, just gunakan the power of internet. Anda boleh mendapat bimbingan master untuk mengembangkan perniagaan. ✪ Mendapat privilege untuk ACCESS kepada SPECIAL GROUP untuk dapatkan testimoni dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee. ✪Yang paling best boleh mengembangkan empayar biz anda dengan leader leader yang berkaliber serta bimbingan marketing yang bagus dengan iklan di facebook. Saya betul2 recommend Shaklee pada surirumah, students atau sapa2 sahaja yang minat nak cari income lebih. So, sape2 berminat jom join saya jadi ahli. Saya akan bantu anda sehingga anda Berjaya. Janji ada minat dan kemahuan sebab dimana ada kemahuan disitu ada jalan. ➽Kepada anda yang ingin memperbaiki taraf ekonomi keluarga dan mempunyai IMPIAN untuk BERJAYA dalam bisness, kami kini bersedia untuk membantu anda. [✓]Online coaching secara berterusan [✓]Info-info penting tentang bisness Shaklee [✓]RAHSIA MENJANA WANG BESAR bersama Shaklee. Apa tunggu lagi? Jangan bertangguh…kerana mereka yang mahu BERJAYA adalah orang yang bertindak SEGERA! PENUHI IMPIAN ANDA BERSAMA DUNIA SHAKLEE….. PM saya di hotline : 012 6259522 JOM JANA PENDAPATAN BERSAMA KAMI………………

Leave a Reply