SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Shaklee Mahal Sangat Ke ? Tengoklah Kualiti !!!

Shaklee Mahal Sangat Ke ? Tengoklah Kualiti !!!

Bila nampak harga menu yang ada di Laban Rata Restaurant, kalau yang x pernah naik Mt Kinabalu atau discover jalan menuju ke Laban Rata sebelum start climb Mt Kinabalu mesti rasa mahal kan.

Contoh 100plus di bandar boleh dapat 5 tin sudah dari harga RM11 1 tin di Laban Rata.

Tapi sehingga kini tidak ada 1 guest or climber pun yang complain harga sana.

Sebabnya bukan senang Mountain Guide or Porter bawa naik semua barang2 sampai laban rata

Kalau explain sini pun mesti ada yang kurang faham kan .. jadi cuba lah ambil peluang naik Gunung Kinabalu dan rasa sendiri jarak 6KM melalui kawasan Kaki Mt Kinabalu dengan hanya berjalan kaki.

Jadi cerita ni lebih kurang sama reason nya kenapa Harga Vitamin / product shaklee ramai yang cakap mahal.

Tiap kali diberitahu harga pasti ada juga segelintir yang kata “eh mahalnya Shaklee?” dan ada juga segelintirnya membandingkan produk Shaklee dengan vitamin-vitamin lain yang ada di pasaran.

Setiap tahun Shaklee menjalani lebih 83,000 ujian kualiti dan menjalankan 350 ujian ke atas bahan-bahan botani yang baru dan juga 300 juta USD dilaburkan dalam R&D bagi memastikan produk Shaklee ni sentiasa berkesan dan selamat dan bagi memastikan jaminan kepuasan terhadap produk Shaklee. Shaklee juga telah menerbitkan jurnal penyelidikan saintifik sebanyak 100 jurnal.

Shaklee merupakan syarikat pertama di dunia yang mendapat SIJIL IKLIM NEUTRAL dan benar-benar mengimbangi pelepasan CO2, mengakibatkan kesan bersih sifar terhadap alam sekitar

Kenapa setiap bulan Distributor shaklee boleh menjual lebih dari 1jt jualan sebabnya product shaklee memang betul2 berkesan dan baik di ambil untuk masa panjang.

Lebih lanjut korang boleh what’sapp lysa di 011.5166.0108 atau lebih mudah klik link what’sapp yang ada di bio @lysa_vitshop saya , lysa boleh explain lebih detail dan menarik tentang Shaklee 🙂. Love , Lysa.

#Move_empire #shaklee #pengedarshakleesabah

Leave a Reply