SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Set Rambut Gugur Shaklee

Set Rambut Gugur Shaklee

NO MORE RAMBUT GUGUR!!

Smlm dpt inquiry pasal rambut gugur.
IF uolls ada masalah macam ni, akak sarankan korang cuba produk2 di bawah ni. Tak cuba semua pun takpe, ambik yg penting2 dulu.

ESP – Sumber protein dr kacang soya. Protein sgt baik utk kuatkan akar rambut dan rambut yg sihat.

B COMPLEX – Kebanyakan masalah rambut gugur disebabkan stress. Jadi b complex dpt bantu utk tenangkan diri dan kurangkan stress.

VITALEA – Multivitamin yg mengandungi zinc dan bagus utk kuatkan akar rambut dan rambut yg sihat.

SHAMPOO, CONDITIONER & SCALP TREATMENT – Produk2 dari Pro Sante ni mmg terbaik dlm menghilangkan kekotoran di rambut, mengekalkan kelembapan kulit kepala, kuatkan akar rambut serta sihatkan rambut.

Kalau uolls nk dptkan info lanjut pasal set ni, boleh wasap akak sekarang !!!

Leave a Reply