:: Set Kulit Cantik & Set Kurus Shaklee ::

. Hye olls. Alhamdulillah rini setelkan cod Set Kulit Cantik (ESP & Vita-C Plus) dan Set Kurus ( ESP, Lecithin & Alfafa) kat customer area Puncak Alam.

.
Alhamdulillah rezeki tak pernah salah menuju tuan nya. Rezeki customer untuk berjihad menjaga kesihatan & rezeki Liya menjadi asbab untuk membantu. Niat pertama join Shaklee bukan untuk untung semata-mata sebab jual pada harga yang berpatutan (roger Liya ya..). tetapi matlamat utama adalah untuk bantu kita semua sihat & mencari jalan penyelesaian untuk masalah kesihatan. Alhamdulillah Allah izinkan.
Dua-dua customer ni student. Masya-Allah terharunya sebab mereka sanggup berjihad wang untuk kesihatan. Liya doa semoga dua-dua adik cun ni diberi kesihatan baik & dipermudahkan urusan menuntut ilmu.
Set Kurus ada dua; 1) ESP, Lecithin & Alfafa, 2) Cinch, Omega Guard & Herb Lax. Biasanya kita suggestkan ikut bajet & keperluan pengguna. Berkesan? Boleh kurus ke? Confirm? Jawapannya ya/tidak. Maksdnya apa? Bergantung kepada diet seimbang & senaman berterusan. Bukan mudah untuk turunlan berat badan dengan serta merta. Ini fakta. Tetapi, Set Kurus boleh membantu sekiranya diet terjaga (makan ikut jadual & sukatan yang betul) & bantuan senaman ya! Janganlaa bergantung semata-mata dengan Set Kurus. Namun, review daripada customer kebanyakkannya positif. Berjaya turunlan berat badan. Hoyyeehhh!
Set Kulit Cantik biasanya kita suggestkan ESP, Vit E, Vit C & Gla Complex. Juga bergantung kepada bajet dan keperluan. Ada customer yang hanya consume ESP & Vita-C dah beri review positif serta sangat teruja dengan hasilnya. Alhamdulillah. 
Ok, untuk tahu cerita lanjut, boleh PM/ WS Liya ya. Jangan malu jangan segan. Liya akan bantu anda In sha Allah. Percuma konsultasi.
Your Trusted SID,
Pengedar Shaklee Puncak Alam.

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: