SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Set Gastrik Shaklee Terbaik

Set Gastrik Shaklee Terbaik

sape ada gastrik???

ngerikan bila fikir nk puasa ni..

kakma dulu nk masuk puasa je kakma akan gi klinik minta stok ubat putih dan ubat biji nama boscopan rasanya n ubat kunyah putih pink..

ngeri kakma gastrik dulu… lepas berbuka mesti sakit.. ngeri lah kl sakit gastrik kl nk cepat hilang kena lah gi suntik…huhu.. duli selang 3,4 hari sekali kena suntik..huhu..

kalau kira2 berapa dha habis duit tu…coz gi klinik swasta kan..nk cepat sakit sgt mana tahan nk gi gomen dah..lgpun selalu mala.2 baru sakit..huhu.

eh nak tahu tk sejak bila kakma kena gastrik.. sejak umur 14 thn….adoi lama giler.. umur 30 thn baru kenal shaklee..huhu

tp Alhamdulillah dah 6 tahun lebih kakma bebas ubat gastrik ni.. syukur sgt..

ini lah set gastrik yg kakma makan.. bukan gastrik je hilang kelebihan lain pun kakma dpt..

so kawan2 yg ada gastrik jgn biarkan… kita kl blh nk puasa happy kan tk nk lah sakit2.. lg2 kita mak2 mana ada masa nk layan sakit…huhu.

nk tips special mengenai set gastrik ni blh PM kakma..coz kakma mmg pakar bab gastrik ni…😍

http://www.wasap.my/60193624134

#OMSwave
#setgastrikshaklee
#shakleesentul
#shakleeKL
#gastrik
#setpuasa
#OMSgroup

Leave a Reply