SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Set Berpuasa Shaklee

Set Berpuasa Shaklee

SET BERPUASA SHAKLEE

1. Energizing Soy Protein

ESP Energizing Soy Protein ESP di hasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama. Ia menyediakan 9 asid amino penting yang tidak dapat di hasilkan oleh tubuh manusia. Kesan POSITIF yang dapat di rasai kesan dari pengambilan minuman ini ialah:

-Membantu mengekalkan tenaga yang berpanjangan.Ia juga membantu kita melapik perut dan menahan rasa lapar kerana ia membantu menghasilkan mukosa sebagai pelindung kesan asid hidroklorik di dalam perut. Oleh itu ia sangat-sangat membantu mengelakkan rasa kepedihan perut dan juga pedih ulu hati.

Gabungan kalsium dan protein di dalam ESP menjadi makanan tambahan untuk penghasilan utama susu ibu dan ini memastikan pengeluaran susu ibu anda tidak akan terjejas sepanjang berpuasa.

2. Performance Drink
Performance Drink mempunyai rasa oren yang menyegarkan! Mengapa ia penting untuk kita sepanjang menjalani ibadah puasa ini??

Ia juga menjadi pilihan ahli-ahli sukan dan mereka yang memilih gaya hidup aktif supaya terus kekal bertenaga dan mengurangkan haus melalui:

-Rumusan Ekslusif OptiCarb memberi kita KARBOHIDRAT bagi daya ketahanan dan elektrolit bagi penghidratan semula dengan kadar segera.Membekalkan bendalir dan elektrolit yang penting untuk membantu mencegah penyahidratan.

Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan paras bendalir yang perlu bagi penghidratan yang wajar.

Set Puasa Shaklee / Set Sahur Shaklee
.
ESP – Soy Protein Isolate Powder
Performance Drink – Natural Orange
Meal Shakes – French Vanilla
.
Kenapa Puasa dan Sahur dengan Shaklee? .
.
ESP Shaklee – Soy Protein Isolate Powder
.
✅Memberikan sumber tenaga segera dan membantu mengekalkan tenaga yang berpanjangan sepanjang hari berpuasa.
✅Mengurangkan rasa lapar keterlaluan dan membantu rasa kenyang lebih lama.
✅Membantu mengelakkan rasa pedih perut dan juga pedih ulu hati dengan penghasilan mukosa sebagai pelindung kesan asid di dalam perut.
✅Mengurangkan gastrik bagi pesakit gastrik ketika berpuasa.
✅Kalsium dan protein di dalam ESP membantu ibu menyusu untuk penghasilan susu ibu.Wa jer 7168026

Leave a Reply