SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Rekod Aktiviti Kalau Nak Progress Business

Rekod Aktiviti Kalau Nak Progress Business

[Rekod Activity]

Dalam organisasi yang teratur, biasanya memang akan ada scrum activities. Dalam scrum 5 minutes, biasanya setiap member akan report;

Apa DAH buat semalam
Apa NAK plan buat hari ini

And all activities akan recorded dalam log system. Macam kat tempat kerja saya, memang kene log hari2 supaya tau apa progress dan hala tuju projek dan company in overall.

Memang ia sangat2 effective.

Kalau ada stuck, semua akan cuba rectify dan bantu untuk solve the problem bersama2.

Same goes in business.

Kalau tak direkod, kita mudah lost.

Dalam log ni, 90 days will rectify every effort u do in your business.

Dare to take the challenge? 😍😍πŸ’ͺ🏻

Leave a Reply