SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Program Kurus Lepas Raya 30 Hari

Program Kurus Lepas Raya 30 Hari

PROGRAM KURUS SELEPAS RAYA
=============================
Program kurus selepas raya kini dibuka!
Tanpa tunggu lama, kami terus launch intake baru untuk program kurus selepas raya!

.
Apa beza program ni dengan diet sendiri?
.
☑ Diet sorang sorang ni senang sangat lemah semangat!

☑ Susah nak consistent! Kejap boleh, kejap tak boleh

☑ Senang keliru – tukar tukar style diet!

☑ Tak tahu nak rujuk siapa bila tak pasti tentang diet yang diamalkan
.
.
APA YANG KAMI TAWARKAN DALAM PROGRAM KAMI?
.
❇ Support group – sentiasa menyokong anda sepanjang program
.
❇ Meal Plan yang lengkap – makan 5x sehari!
.
❇Coach sentiasa pantau untuk pastikan anda komited sehingga mencapai target impian anda
.
❇ Meal check by coach setiap hari! Yeay! Ni yang paling menarik.
.
❇ Consultation bila bila masa dari coach – nak tanya nak makan apa kat kenduri atau buffet pun boleh!
.
.
BAYANGKAN BILA DAH KURUS NANTI…
.
✅ bebas shopping baju kat semua butik
✅ bebas try semua cutting dan warna idaman
✅ badan rasa ringan dan bertenaga!
✅ nak bergambar tak payah susah susah cari angle kurus (dah memang kuruskan!)
✅ Keyakinan lebih tinggi nak jumpa semua orang
✅ Paling best bila orang sampai dah tak cam!
.
=================================
PROGRAM KURUS SELEPAS RAYA DIBUKA!
Pendaftaran dibuka sekarang! Tempat SANGAT terhad!
=================================
.
Untuk info lanjut sila whatsapp –
www.wasap.my/60172578356

Leave a Reply

Open chat