PROGRAM KURUS: Jom Lihat 5 Testimonial Hebat Ini

PROGRAM KURUS: Jom Lihat 5 Testimonial Hebat Ini

Program Jom Detox Jutawan

Dalam dunia pasca millenia ini, jika kita dapat melarikan diri dari 80000 bahan kimia yang ada dalam persekitaran, kita pasti akan bebas daripada terdedah kepada toksik dan radikal bebas. Jika tidak, Liya sarankan kita buatlah proses detoksifikasi badan secra total sekali sekala. Cadangan Liya, anda WAJIN sertai Program Jom Derox Jutawan. (baca sini)

Apa Kriteria Sesuatu Program Berkesan?

Apabila sesuatu program yang dijalankan mampu menujukkan keputusan yang ada fact & figure, fakta yang jelas dan tepat, program itu dikategorikan sebagai berjaya. Apatah lagi jika boleh dibuktikan dengan testimoni yang hebat oleh peserta yang mengikuti program tesebut, maka anda tak perlu fikir panjang lagi. Proven success!

 

 

Berjayakah Program Jom Detox Jutawan?

Ya. Sangat berkesan. Buktinya. (lihat bawah)

Testimoni Hebat Keberkesan Program Jom Detox Jutawan

TESTIMONI 1

Testimoni seorang peserta Jom Detox Jutawan (lelaki). Orang lelaki kadang tu suka diam diri kan dalam grup wasap. Tapi takpe, diam diam ubi berisi. Coach duk bagi tips. Coach bagi menu. Dia buat diam diam. Disiplin high pitch. Tiba tiba turun 4 kg! Fullamak! Hehehe. Ni bagus sangat. Sembang tak kencang. Low profile je. Tapi ada action. Sebab tu ada hasil. Di Jom Detox Jutawan, setiap mereka yang join detoks dengan kami dijaga dengan pelbagai cara.

TESTIMONI 2

Puan A ni ibu menyusu tau. Ikuti program detoks macam orang tak menyusu. “Kak, saya menyusu pun nak kurus dan cantik. Menyusu tak semestinya kena gemuk”. Yeszzaaa. Bijak! Haa ambik. 3.9 kg dah dia buang dalam masa 5 hari detoks. Gelang dan cincin pun dah longgar korang oi. Inch loss sekali dia dapat bonus. Wow weee ?

TESTIMONI 3

Ni Puan Akmal. 12 hari yang lalu, beratnya 75 KG. Lepas lalui tempoh predetoks yang tak detoks pun lagi tu dengan detoks week, dia buang 4 kilo kat luar badan. Bedebakkkk!!! Haa 4 kilo keluar kauu. Kan best! Hahaha. Tapi, perlu kegigihan. Perlu komitmen. Perlu kesungguhan. Dan perlukan sokongan paduuuu untuk turunkan berat dan inch loss ni. Akmal nak join Jom Detox 3.0 dulu lagi. Tapi tak berapa yakin. Dia ragu ragu. Tapi kita teruskan berkongsi info pasal detoks dan semua video testimoni. Akhirnya dia buat keputusan untuk join Jom Detox 5.0 bermula 25 Feb lepas. Dan tadaaaa ini hasilnya selepas dia berjaya ikut semua tips coach. Then dia nak rejoin lagi Jom Detox 6.0 pulak. Tak sabar sabar dia tu haa. Hehe.

TESTIMONI 4

Ni Coach Fatimahanizan Abd Rahman. Dia ada masalah hormon. Sebab tu berat badan macam kena pam. Tak pernah kecik katanya selepas kahwin. Jadi dia cuba detoks. Coach Tim ni pernah bekerja sebagai nurse. Jadi pandai lah nak adjust balik kesihatan dia kan. 3 kali dia join Jom Detox Jutawan. Akhirnya berat badan makin turun. Kesihatan pun makin baik. Rejoin berkesan. Selagi tak capai target, buat lagi. Dan lagi dan lagi. Sampaii dapat berat idaman. Cuba korang bayangkan 7.6 kg ni banyak mana? 5 kg tu berat sekampit beras kan. Pernah angkat? Berat kan? Haa lebih sikit lagi jadi 7.6 kg. Kak Tim nak turun lagi 2.4 kg camtu. Dia nak buang 10 kilo dari badan.

TESTIMONI 5

Ni sorang lagi Coach kami, Kak Dekya. KD ni dulu besar orangnya. Boleh tengok lengan tu. Tapi sekarang? Makin Jelita!! Makin Ayu! Betul kan? Tak macam usia 40-an. Sebab tulah berat badan ni main peranan sebenarnya. Ye, takpe asalkan hati senang. Tapi senang betul ke hati kalu terlebih berat? Penyakit duk kenyit kenyit mata dah nak ajak kawan. Lagi pulak usia 40-an dah. “Alaaa. Ada je orang kurus tapi penyakit macam macam”. Ye betul. Sebab tu detoks ni untuk semua. Tak kira terlebih berat ke, dah maintain elok berat mahupun yang terkurang berat. Sebab badan kena servis. Dah bape tahun umur kita? Tak pernah servis kan? Sebab tu banyak simpan keladak sampai terlebih berat badan kita. Jadi jom kita flush. Efek dia best giler korang.

Maca Mana Nak Join Program Jom Detox Jutawan?

Haaa cepat-cepat-cepat. Contact Liya sekarang. Now sedang berlansung Jom Detox Jutawan Batch 15.0. Batch 16.0 akan bermula 1 Oktober ni. Pasti lebing menggegarkan.

Hubungi Liya,

Liya 019-9590635

Boleh whatsapp atau call tau!

Follow Fb & Ig Liya : Daliya Mat Dari

Your Excellent Detox Coach!

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: