SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Prinsip Bisnes Sebenar

Prinsip Bisnes Sebenar

Pagi tadi kami berpeluang bertemu dengan bakal leader #BisnesUltimate

Impian beliau nak upgrade ekonomi dan bantu orang lain ada income.

Ziela nak kongsi tentang bantu orang dapat income ni. Dalam bisnes yang team kami buat.

Kita boleh cari seramai orang bawah kita. Dan kita bantu dorang dapat income dan kehidupan impian mereka.

Ye kita berpeluang bantu seramai mungkin yang kita nak. Takde limit.

Stepnya. Ajak orang join kita. Lepas tu kita ajar dorang cara macam mana nak dapat duit, nak pergi trip, nak bantu orang lain sihat duit dan sihat badan.

Seronok bisnes ni. Prinsip nya kita takleh nak abaikan.

Apa prinsip bisnes ni? Prinsip nya. Kalau nak berjaya. Kena bantu team kita berjaya. Kita takleh fokus kita je. Kita kena cakna team kita.

Takleh nak lari. Kena jugak tolong orang. Kalau tak suka tolong orang. Memang tak layak buat bisnes ni.

☺️

Ziela,
Mentor Bisnes.

Leave a Reply

Open chat