SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

PICC Gathering Leader Hebat Shaklee

PICC Gathering Leader Hebat Shaklee

PICC gathering.

Kami sampai petang sampai ke malam overstay. Sebab tak habis sharing keluar. Terutama dari atuk Z. Sampai ada cerita bersambung tu sebelum solat dan selepas solat.

Semua citer keluar. Alhamdulillah cerita motivasi. Dan best part plan. Plan untuk besarkan team kami semua. Kalau boleh besar. Sebesarnya kami semua nak. Bisnes untuk perform.

Bersama rakan seperjuangan yang betul ni. InshaaAllah kita sama-sama membantu bab spirit la paling penting. Dan bestnya. Kat sini kami boleh meluah perasaan. Masing-masing faham luah perasaan yang mana bukan mengeluh atau komplen kan.

Terima kasih tuan rumah sediakan lunch, tea time dan dinner 🥰

Rezeki hebat harini boleh tukar idea dengan semua. Inject semangat 💪 supaya lepas ni lagi gempak masing-masing. InshaaAllah.

Leave a Reply