SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Pentingnya Kalendar Besar Dalam Business Shaklee

Pentingnya Kalendar Besar Dalam Business Shaklee

Dulu tak rasa pentingnya kalender

Bila p kelas FutureProof 1.0 , baru tau penting sangat kalender ni sebenarnya

Boleh je guna apps, buku diary tapi saya memilih old skool kalender ni

Jenuh mencari tau.. kedai alat tulis biasa juga yang ada.

Semua 1 rumah boleh tengok , refer sini apa aktiviti

Sampai Arreessa & Maryam pun suruh tulis aktiviti diaorang juga πŸ˜…

Yelah takut mama babah lupa

Bila kalender penuh, rasa puas hati sebab penat ke sana sini ada isi. Jadi takde masa nak meroyan , baca gosip, berangan, tak tau apa nak buat sebabbbb pack giler weiii kalau kita isi setiap masa kita

Esok pun dah ada aktiviti iaitu berjumpa seseorang di HQ.

Next week kita penuhkan lagi jadual kita. Esok lusa adalah appointment nak kena isi tu ☺️

Ada yang nak book jumpa Kak Ainul?

Jommm πŸ˜‰

Leave a Reply