SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Pencuci Baju Shaklee Boleh Basuh Sampai 88 Kali

Pencuci Baju Shaklee Boleh Basuh Sampai 88 Kali

Tanda skit.. Buka pada 21 mei 2019..

Die tulis kat pack tu boleh buat 88 basuhan.

Ni sabun cuci baju yang RV guna sekarang. Sebab tu RV dah tak jual sabun2 lain macam sebelum2 ni.. Ehhe

Kenapa? Sebab sabun ni, die takde ‘filler’. Dan tak rosakkan alam. Takde kimia yang bahaya jugak. So, bila takde filler ni, baju memang betul2 bersih dan tak berbau walau sidai lewat or cuaca lembap.

Sebab apa RV suka sabun ni? Sabun2 lain ade filler tau, nak kasi sabun tu jisim nya lebih berat. Tak bagus filler banyak sebenarnya. Sabun biasa, Nampak murah kan.. 1kg baru berapa rm.. Tapi tulah, kadang2 bila basuh, melekat putih2 berketul2 dekat baju. Hehe. Kadang2 gatal😌

Pula, sabun get clean ni, die selamat dan sangat sesuai untuk seisi keluarga, dari bayi sampai dewasa. Kalau anak2 yang ada ekzema, elok sangat. InsyaAllah.

Orang kata, kita tak perlu sebab untuk jatuh cinta kan? Tapi bagi RV, cinta perlu hidup dan bersebab. Takleh main2 cinta buta2 jek. Faham ke ni?

Lagi satu.. Buih2 sabun or air basuhan tu, bila dilepaskan, die tak rosakkan alam. Walau diserap masuk dalam tanah. Mesra alam gituuu..

Plus, die tak rosakkan besi2 mesin basuh tau. Sebab anti karat. RV dah buat experiment, tunggu cukup masa, kita reveal bab karat ni. Nak buktikan besi karat ni ambil masa kan?

Sabun ni, ade pasangan die.. Softener atau pelembut jugak. Bau soft sangat.. Sukaaa

Eh, panjang lah karangan harini.. Nak basuh baju jek asalnya ni..

Tapi tulah, benda best, kita share. So, jangan tanya lagi, kenapa RV xjual dah sabun yang RV jual sebelum ni.. Hehe

Sabun get clean ni je RV jual tau. Meh lah roger2 kalau nak tahu details. Ok?

Leave a Reply