SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Penat Berniaga ? Jom Dapatka Formula Bina Side Income

Penat Berniaga ? Jom Dapatka  Formula Bina Side Income
Penat meniaga bertahun-tahun tapi tak dapat macam yang nak. 🤒 Rasa tak ke mana. Saya pernah rasa ni dulu. Rasa macam kerja keras dah. Dah buat macam-macam dah… Tapi kenapa tak berjaya. Selalu fikir “Kat mana silap aku ? Aku dah kerja keras lebih dari orang lain. Banyak seminar marketing dah join “. Anda tak seorang sebenarnya.. Ramai yang sama. Dan kami dah bantu sebahagian dari mereka. Sekarang mereka faham apa FORMULA supaya tak nak berniaga macam dulu. Ramai yang buat jualan 4-5 angka sebulan tanpa modal besar pun. Jadi, macam mana mereka buat ? Apa yang kami ajar ? Bagaimana seorang penjual nasi lemak boleh buat jualan 5 angka sebulan.. Bagaimana bekas jurutera boleh naikkan jualan 40% walaupun bersalin dan berpantang.. Bagaimana seorang eksekutif yang tak pernah bisnes boleh ada kumpulan jualan ejen yang besar dalam ekonomi … Bagaimana seorang tehcnician muda boleh buat jualan 4 angka dalam masa 2 minggu lepas belajar FORMULA ni.. Semua ni ada dalam Seminar Second Income yang akan kami adakan pada tarikh berikut: 6hb April : Kuala Kangsar 13hb April: Sunway Velocity, Cheras 20hb April: Kota Bharu Yuran komitmen RM30 sahaja. Sesi selama 3 jam. Kalau anda SEDANG RASA apa yang saya PERNAH rasa, luangkan masa anda sekejap. Tekan link ni www.wasap.my/60135207212/secondincome #VirtueGroup #bisnesultimate #secondincome

Leave a Reply