PELUANG JANA INCOME UNTUK GOLONGAN PROFESIONAL. INCOME BERMULA RM2000.

PELUANG JANA INCOME UNTUK GOLONGAN PROFESIONAL. INCOME BERMULA RM2000.

“Liya, syok je tengok awak buat bisnes sambil kerja!’

“Liya, ajar lah akak buat bisnes jugak!”

“Liya, kalau buat binses betul-betul, sebulan boleh dapat berapa?”

Ini antara kata-kata dan persoalan yang sering diutarakan oleh rakan sejawat Liya di tempat kerja. Rata-rata memang ada keinginan untuk mencari sumber pendapatan tambahan walaupun sudah ada kerja tetap. Itulah hakikatnya pada zaman ekonomi kurang stabil ni. Ramai yang mula mencari peluang business part time. Malah golongan profesional seperti pegawai kerajaan, guru, jurutera malahan doktor pun turut ambil peluang buat part time business. Cari duit poket lebih katanya.

Apa salahnya kan? Kalau kita boleh kerja kuat sikit dan dapat lebih untuk diri sendiri dan keluarga. Di samping itu, duit lebih tu boleh guna untuk selesaikan segala pinjaman atau hutang-piutang. Boleh juga bawa anak-anak pergi makan angin atau bagi duit lebih pada mak ayah. Tentu seronok!

Peluang Jana Income Dengan Shaklee.

Umum mengetahui yang Liya memang buat part time bisnes dengan Shaklee. Walaupun Liya ada pekerjaan tetap dan bergaji agak lumayan, itu tidak menjadi penghalang untuk Liya jadikan Shaklee sebagai fokus utama juga. Setakat ini, kedua-duanya seimbang dan Liya seronok melakukannya. Income pun masyuk!

Apa Yang Shaklee Tawarkan?

1. Income UNLIMITED
Kita ada peluang untuk jana pendapatan 4, 5 angka sehingga UNLIMITED pendapatan sebulan. Contoh di bawah ini adalah kisah benar tau;

  • Ada seorang student yang masih belajar menjana pendapatan RM7k sebulan.
  • Ada seorang doktor income RM10k sebulan makan gaji dan income business RM100k sebulan.
  • Ada seorang usahawan Shaklee income RM700k sebulan. Ye sebulan bukan 1 tahun.

Ada peluang besar untuk dapat income yang besar. Jadi kenalah rebut peluang kan.

Ini contoh income yang boleh anda dapat dengan Shaklee. Anda sendiri yang tentukan berapa cash bonus yang anda nak. Keinginan, kerja keras, dan usaha tanpa jemu yang akan meletakkan di mana tangga bonus anda. Best ke best?

 

2. FREE TRIP
Siapa yang sedang baca ni suka melancong? Lagi BEST kalau melancong FREE. Kos flight, hotel mewah, makan mewah ,aktiviti yang BEST. Semuanya FREE.

Tahun 2020 ni anda berpeluang ke KOREA dan Switzerland PERCUMA. Ini bukan scam tau. BETUL punya. Janji kena USAHA ?

Trip 6 bintang yang Shaklee bawakan kepada yang layak. Semuanya ditanggung secara percuma. Kita hanya bawa diri. Kenangan manis seumur hidup.

3. AWARD

Semua manusia suka penghargaan. Diberi award. Dalam business ni anda akan diraikan di majlis award yang EXCLUSIVE. Dapat award ada nama sendiri. Sangat best tau. Kenangan sampai mati. Boleh letak kat almari. Boleh cerita kat anak cucu.

4. BUSINESS DIWARISKAN
Kita belajar sampai PHD. Sijil PHD tu  tak dapat nak bagi kat anak anak kan. Business ni kita bina sekarang dan nanti kita wariskan pada anak anak. Anak-anak kita sudah dijamin kerjaya dengan gaji 5,6 angka sebulan.

Credit to: Dietdietsihat

Contoh Income Yang Mereka Dapat Dengan Shaklee

Nak buat income sekurang-kurang RM2000 sebulan dengan Shaklee sangat ,mudah. Malah anda boleh dapat lebih daripada itu. Sebab produk Shaklee ni well-known, laku keras dan repeat order yang tinggi. Tak perlu promot beria, cuma perlu buka mulut atau tahu pada siapa kita nak offer.

 

Liya sendiri sudah merasai apa yang Shaklee tawarkan termasuklah bonus sekurang-kurang RM2000++ sebulan. Jika kita usaha lebih, maka lebihlah rezeki yang kita dapat. Man Jadda Wa Jada. Siapa berusaha, dia yang dapat.Pelajar universiti pun boleh jana income sekurang-kurangnya RM2000 untuk kegunaan di kolej dan belanja harian. Todak perlu bergantung kepada mak ayah. Apa salahnya kita ringankan beban mak ayah, kan?

Ini kisah seorang pelajar UPM yang berjaya jana income bulanan yang agak lumayan dengan Shaklee. Pelajar universiti ni lagi mudah nak buat side incomse sebab komitmen masih sedikit. Hanya perlu fokus dalam belajar dan pada masa yang sama grab peluang cari duit poket. Nurmie ni setiap semester dapat result dean’s list. Pandai bahagikan masa.

Nak Cari Duit Poket Tambahan Dengan Shaklee?

Kepada yang tengah buntu nak buat apa untuk cari duit tambahan atau berminat nak buat part time bisnes, boleh terus hubungi Liya. Liya sedang buka peluang untuk protege baharu join team Liya, #DarliyaGroup. Liya  seorang leader Shaklee yang komited dan di’train’ oleh ramai mentor hebat. Sangat mahir dalam marketing plan dan personal branding. Liya akan bantu dan guide anda sehinga berjaya.

Cecepat hunbungi Liya. Limited seat! Kita nak fokus. Liya pentingkan kualiti bukannya kuantiti.

Hubungi Liya,

Liya 019-9590635

Follow Ig & Fb Liya : Daliya Mat Dari

Liya,

Your Top Bisnes Mentor!

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: