SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Pakai Youth Night Cream Sebelum Tidur

Pakai Youth Night Cream Sebelum Tidur

Dah 12.50am.

Acara wajib belai muka sebelum tidur.
Lewat macam mana pun mesti atleast sapu Youth Night Cream.

So step belah malam macam ni la

Cleanser
Toner
Eye cream
Serum
Night cream

Ada masa complete, ada masa buat 2 je ( cuci muka dan krim malam ) hehe.

Dulu dulu, zaman tak de Youth memang tak cara sangat pun muka. Asalkan cuci muka dan letak moisturiser, dah rasa lengkap dah tu.

Tapi sejak dah tau, betapa best nya setiap produk Youth ni punya efek dekat kulit kita, rugi lah kalau tak jadi sebahagian daripada komuniti Si Jelita Youth.

Oklah, baca doa tidur.
Niat bangun untuk tahajjud dan bersahur.

Nite all!

Leave a Reply