SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Orang Johor Pun Join Jom Hebat UTARA 2.0 – Jauh Gile

Orang Johor Pun Join Jom Hebat UTARA 2.0 – Jauh Gile

JOM HEBAT UTARA 2.0
.
Sebab apa 2.0? Sebab 1.0 dah penah buat 5 tahun lepas kat Penang. Kali ni atas ke Utara lagi, iaitu kat Negeri Jelapang Padi. KEDAH!
.
Nak habaq, peserta kami paling jauh datang dari JOHOR. Tau Johor kat mana? Nuuunn jauh kat selatan semenanjung Malaysia. Alahh, kat tempat abam koya cikSyue keja tuh πŸ€­πŸ˜‚ (nak selit jugak!) Jauh tau! 🀣 Tu dia jarang balik 😏
.
Orang yg jauh 8jam perjalanan naik bas pun boleh mai, yang dok kat negeri bersempadan dengan Kedah takkan tak leh kot? 🀨 Perlis, Perak, Penang?? Ampa jangan buat lecehhh.
.
Orang jauh pun tak sabaq nak sedut aura orang Utara. Yg orang Utara ni, mana semangat ampa?! Maih join kaih. Kot ada yg nak lawan lagi jauh dari Johor tu, DIALU-ALUKAN sangat! Kami terima dengan berbesar hati! β™₯οΈπŸ€—
.
Kalau konpem nak join, boleh isi form ni
https://bit.ly/2CdItOY
.
Kalau nak tanya apa2, boleh contact cikSyue
wasap.my/+60134411980/JomHebatUtara
.
Ingat naaa. Event ni dibuka untuk SEMUA!! Disebabkan kami dah bukak untuk semua orang, tempat pun dah tinggai sikit sangat. Sepatutnya harini last, tapi mungkin masing2 sangat bz dengan closing harini, kami bagi kelonggaran sehingga ESOK utk ampa chop tempat ampa. Ingat nah. ESOK ya abang adik kakak. Jangan tunggu lama2! 🧐🧐
.
Jumpa ampa Sabtu ni kat JHU naaa πŸ˜‰

Leave a Reply