SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Nak Tahu Kenapa Sukar Nak Turunkan Berat Badan ?

Nak Tahu Kenapa Sukar Nak Turunkan Berat Badan ?

Rasa macam berat badan susah sangat nak turun, walaupon dah diet?

Rasa badan serious macam tak sihat, tapi takut nak buat medical checkup?

Nak tau sangat tahap kesihatan badan, sebab secara luaran mungkin nampak muda 30 an, sekali cek, rupenya BODY AGE dah 50 an😳😱

Selain BODY AGE, nak sangat tau BMI sebenar, VISCERAL FAT, dan BODY FAT, tapi tak tau nak cek kat mana?

Perut buncit, tapi bahagian badan lain kurus pulak. Buntu kenapa jadi macam tu?

Jom! Join kelas diba ni. Diba dan geng diba ni ada banyak sangat ilmu nak share pasal benda ni semua.

Lagi lah dah nak bulan puasa ni, memang ngam sangat-sangat untuk kita RESET balik PEMAKANAN DAN DIET kita.

Dalam kelas ni, diba akan kongsi macam-macam ilmu tentang pemakanan sihat yang diba amalkan. Psstt..eat right, bukan eat less tau.

Bukan tu je, diba juga bawakan seseorang yang pernah OBESE sejak kecik, yang mana pernah mencecah 115 kg beratnya dan hilang 24 kilogram!

Haaa best kan?

Bukan tu je, diba juga akan share tips macam mana nak kekalkan berat badan yang optimum, TANPA PERLU BERLAPAR!

Dijamin memang ramai dah BERJAYA dengan teknik yang diba nak share ni.

Cepat register, tempat terhad.

https://forms.gle/vfGhkKj1xoquuqto6
https://forms.gle/vfGhkKj1xoquuqto6
https://forms.gle/vfGhkKj1xoquuqto6

Ade lucky draw untuk dimenangi tau!

Confirm, kalau follow teknik diba ni, insyaAllah, raya nanti memang nampak berbeza sangat2.

LEBIH FIT!
LEBIH SIHAT!
LEBIH GLOWING di Hari Raya nanti!

Because A Healthy Outside start from the INSIDE! πŸ˜ƒ

Leave a Reply

Open chat