SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Nak Business Kena Buat SELF BRANDING

Nak Business Kena Buat SELF BRANDING

TONIGHT !!! 😍

SELF BRANDING.

Setuju tak Irine cakap kalau kita nak buat business mesti kena ada SELF BRANDING yang strong dan power? ni lah salah satu cara untuk kita mula nama kita dengan sesuatu business.

Sedangkan KFC tu pun dah terkenal berpuluh tahun pun, masih buat branding konsisten kaw-kaw walaupun orang kita sedia ada memang tau KFC tu sodappp😋 KFC tu pun masih berlumba-lumba dok pum pang pum pang iklan sebab nak bersaing dengan pesaing yang lain. Hehe

Business ni, business kita. Kita lah yang corakkannya.

Awak buat awak dapat, kalau tak buat, awak melopong je lah tengok orang lain sales berdesupppp.

So mcm mana sebenarnya branding dalam business ni?

InshaAllah malam ni Irine akan sharingkan pengalaman Irine sendiri 👍🏻

Ada yang berminat nak join team business Shaklee Irine, masih sempat lagi.

Nah terus click bawah ni👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60102210776

Atau boleh contact anak-anak didik Irine jugak di bahagian komen ni😊

Irine Nadia,
Shaklee Business Leader
#irinenadiashaklee

Leave a Reply