SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Nak Berjaya Kena Aktifkan Positive Energy

Nak Berjaya Kena Aktifkan Positive Energy

POSITIVE VIBES vs NEGATIVE VIBES

Kalau orang tanya nana rahsia untuk berjaya, jujurnya takde rahsia pun..

Kalau nama rahsia, kita simpan sorang je, tak cerita kat orang πŸ˜… Tapi seorang Nana Macarona ni, sifat dia memang suka ajar orang.. Suka kongsi ilmu.. Korang just kena manfaatkan je setiap perkongsian nana ni, walaupun ianya PERCUMA..

Apa je yang nana share, cuba lah buat..

Nana tak mampu nak ajar korang personally, tapi nana cuba semampu nana untuk bantu.. Sebab tu nana minta maaf sangat if ada yang PM personal nana tak mampu nak reply.. πŸ™πŸ»

Keutamaan nana adalah kepada bisnes nana, so masa nana agak terbatas 😊

Apapun nana nak share sekali lagi,

Percaya lah, setiap doa yang kita hajatkan pada pada Allah, setiap rezeki yang kita pohon pada Allah, segalanya sudah tersedia untuk kita..

Cuma kita perlu samakan FREKUENSI ENERGY diri kita sendiri, untuk sama dengan FREKUENSI ENERGY apa yang kita hajatkan itu..

Macam mana cara nak samakan FREKUENSI ENERGY kita?

1) Bersihkan diri daripada sebarang blockage/roadblocks

2) Hati mesti tenang

3) Deep breathing

4) Istighfar

5) Affirmation

6) Visualise seolah-olah kita dah dapat dah semua yang kita hajatkan itu

7) FEEL. Rasakan perasaan yang kita rasa waktu kita dah dapat semua tu.. Cara mudah, lafazkan dengan GRATITUDE IN ADVANCE

Cuba amalkan, InshaAllah korang pun bakal dapat MAGIK dalam hidup korang..

Hidup bagai dalam fantasi.. Alam magika.. Macam yang nana cakap pada Master Siti Norshuhaida semalam..

Bayangkan macam ni, bila korang tengah emosi tak stabil, tengah marah, sedih, benci, dendam.. Bayangkan sekeliling korang ni semuanya ibarat ada cahaya hitam berdebu..

Korang takkan mampu tarik benda yang baik-baik..

Malahan benda-benda baik dan positif pun akan menjauh dari korang..

Sebab tu kena neutralkan balik ENERGY diri korang..

Bila tenang, happy, bahagia.. Bayangkan keliling korang ni macam ada cahaya bersinar-sinar keemasan gitu 🀩

Sooooo nak jadi MAGNET REZEKI, kena pastikan ENERGY/AURA diri korang sentiasa bersinar-sinar keemasan gituuuu 😊

Faham murid-murid?

❀️

#KuasaMindaPenjemputRezeki
#NanaKongsi
#InspirasiNanaMacarona

Leave a Reply