SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Nabila Razali Beli Shaklee Barulah Jadi Artis Yang Sihat

Nabila Razali Beli Shaklee Barulah Jadi Artis Yang Sihat

Jadi artis, perkara paling utama adalah kesihatan diri. Cehh aku bercakap macam artis pulak ek,, haha tapi pengalaman kerja tiga tahun sebagai reporter hiburan dulu, cukup untuk aku katakan penat wei jadi artis.

Kerja tak tentu masa, show sana show sini, fly sana fly sini, call time shooting tak tentu, haiih confirm tak cukup rehat.

Selain jaga pemakanan, siapa setuju pengambilan supplement atau makanan tambahan pun penting bagi memastikan badan sentiasa cergas bertenaga? Haa meletop angkat tangan 🙋🏻‍♀️

Terima kasih @nabila.razali, percaya dengan @healthyvitamins.byazzureen. Korang yang lain kalau berminat nak tambah supplement dalam badan, jangan malu jangan segan pm aku ye 😇

Ps: Nak tahu sistur vroom vroom beli vitamin apa? Swipe sebelah naa 😘

#shakleemalaysia #shakleepuncakalam #projekdds #ccodshakleepuncakalam #codshakleeselangor #codshakleeshahalam #shakleemurah #shakleepromo #vitaminshaklee #azzureenalidotcom

Leave a Reply