MUKA BREAKOUT TERUK- Ini cara untuk pulihkan balik dengan berkesan

Pengalam Sendiri Repair Guna Youth Skincare

Tajuk: Seminggu Kusam & Keluar Jerawat Halus

Liya mula guna Youth masa Youth mula-mula launched kat pasaran Malaysia, Februari lalu. Masa tu promotion sangat best. Dapat beg Youth, Radiance C + E & beberapa Youth merchandises yang limited edition. Ada kapas muka, cotton buds, cermin bertulis YOUTH, alatan untuk buat facial dan lain-lain. Best sangat!

Sebab pioneer, so kita ada support group. Masters akan guide cara pakai yang betul. Share tips, do & don’t yang diorang dapat masa kelas nutrisi daripada Pakar Youth. So, memang best sebab kita pada landasan yang tepat. Tak guna secara suka hati je. Ini penting untuk kita dapat guide lines penggunaan yang betul. So, kita pun dapat consult customer untuk guna Youth cara yang betul. Malah, boleh kongsi tips lagi. Sebab kita guna, so kita dapat first hand experience. Githuuu hehe.

Tapi, seminggu pertama Liya pakai tu, kulit jadi kusam. Macam gelap. Sun burnt. Pastu keluar biji-biji macam jerawat pasir kat dahi, dagu & pipi. Punya la stress. Apa ni, kata organik. Kata breaktrough. Kenapa jadi gini? Dahla beli ni mahal. Takkan menipu kot? Itu ini itu ini duk fikir duk questions kan. Haha. Memang macam nak meroyan. Rasa nak stop pakai . Menciikkk tau!

Bila tanya kat group, rupanya ramai yang senasib dengan Liya. Nak tahu apa punca? Puncanya sebab Liya pernah pakai skincare yang mungkin ada bahan kimia berbahaya sebelum ni. Memang pun, iols dah guna macam-macam produk kowt. Dari zaman anak dara . So, yang keluar tadi tu, yang kusam tadi tu, segala khazanah mak nenek yang duk bertapa kat bawah kulit. Sekama ini. Tersorok dia kat situ, tak boleh keluar. Jalan buntu. Bila ada jalan terbentang luas, kemain dia seronok keluar bebaskan diri. Fiuuuu . So bila tahu macam tu, continue pakai. Tak jadi stop. Hehehe.

Nasib baik Liya tak stop pakai. Lagi nasib baik kulit Liya tak breakout teruk masa guna produk-produk sebelum ni. Dulu, masa pakai yang sebelum-sebelum ni tu, memang perasan kulit muka rasa pedih ja tiap kali kena panas. Pastu merah menyala. Tiap kali keluar kena cahaya matahari sikit pun, jadi merah macam udang kena bakar. Nampak kulit tu macam nipis. Tapi buat dunno ja. Lagi pulak, bila kita stop pakai sehari dua, kat bahagian hidung tu cepat sangat kelaur blackhead dan whitehead. Kalau pakai foundation nak tutup pun, still lagi nampak bercapuk kat situ. Hmmm adoiii taknak ingat lah .

Bila guna Youth, sangat berbeza. Tak rasa pedih langsung. Camne nak pedih, buih pun takdak. Kita rasa kulit kita ni dibaiki dari dalam. Contoh paling ketara bila pakai regim sebelum tidur, bangun lagi oegang kulit muka rasa soft, moist & toink-toink. Anjal! Kalau mak keluar, tak pakai apa-apa pun konfiden. Pakai subblock SPF50 dah cukup. Kulit nmpak segar & moist. Sebab kita pernah tengok orang tak pakai pape nampak pucat kan . Ini beza memang berbeza.

Orang akan tegur kulit awak nampak lain semacam. Dari jauh tang pipi tu pinkish-pinkish macam pakai bluser, pori-pori kecik hampir tak nampak. Parut jerawat jadi nipis, kulit jadi cerah berseri-seri. Panjang sangat tu. Pendek kata, jatuh cinta! ?

Kelebihan Youth Skincare

Rahsia keberkesanan Youth Skincare terletak kepada raw materal yang sangat premium, organik dan bebas daripada 1500 bahan kimia berbahaya jepada kulit.

Antara bahan prremium yang digunakan untuk menghasilkan Youth Skincare ialah Apple Cell Extract & gentle Vitamin A, Vital Repair, Lotus Japonicus Extract dan Muscadine Grape Polyphenols. Semuanya bahan  yng sukar diperoleh.

Testimoni Youth Skincare

Jom baik pulih masalah kulit breakout dengan Youth Skincare

Sila hubungi Liya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Liya.

Penghantaran sekitar Puncak Alam, Meru, Kapar, Saujana Utama, Cahaya SPK, Ijok, Kuala Lumpur

Hubungi Liya;

019-9590635

www.wasap.my/60199590635

Facebook: Daliya Mat Dari

mamiligat

One thought on “MUKA BREAKOUT TERUK- Ini cara untuk pulihkan balik dengan berkesan

  1. Invest In The Channel Generating The Highest ROI – Risk-Free For 60 Days

    Hello there,

    My name is Verline and I am the founder at Perfectmedialab. We work with organizations like Constant Contact to provide email marketing tools.

    According to research by Direct Marketing Association, email marketing is the marketing tactic with the highest ROI – 3800%.
    Every day, 196 billion emails are sent, generating $21 billion in revenue.

    Interested? Our platform will help you launch an email marketing campaign in 15 minutes.

    60 Days at No Cost: https://www.perfectmedialab.com/emailmarketing


    Verline Chhun
    Business Development, Perfectmedialab

    Unsubscribe: send“no”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: