Minuman Anti-Penuaan. Berapa Sudu Nak Minum?

Pada zaman millenia ini, rata-rata wanita 30-an dah mula mencari solusi untuk melambatkan proses penuaan. Proses penuaan adalah suatu proses yang biasa dalam fasa kehidupan, namun proses ini sebenarnya boleh dilambatkan. Selain exercise, cut gula dan tepung putih dalam diet harian, minuman anti-penuaan juga merupakan salah satu solusi terbaik.

Minuman Evolusi Dalam Proses Anti-Penuaan

Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivux mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Vivix merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah metabolik seperti berkaitan tekanan darah, glukosa tinggi dalam darah dan asik urik yang tinggi. Resveratrol dalam Vivix dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.


Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix, iaitu ia mengandungi resveratrol dan polifenol terhebat. Kebaikannya sama dengan 3,000 gelas wain merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

Bagaimana Vivix Berfungsi?

Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik. Sekaligus dapat mengurangkan sel penuaan. Vivix juga dapat meningkatkan tenaga sel dimana sel-sel akan menjadi lebih aktif dan sihat. Sel sangat penting kerana ia merupakan asas kpd tubuh kita.

Vivix juga dapat melambatkan AGE protein. Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain.

Ada Kajian Tentang Vivix?

2500 kajian diterbitkan terhadap bahan-bahan yang digunakan dalam Vivix. Bahan yang digunakan mempunyai potensi lebih 10 kali ganda dari resveratrol semata-mata dalam memperlahankan penuaan sel.

Mempunyai lebih dari 15 polyphenol termasuk ellagitanins iaitu antioksidan semulajadi.
Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi tanpa pewarna tiruan, pemanis, perasa, alkohol dan pengawet.

Cara Pengambilan Vivix

Vivix boleh diminum sesudu (terus daripada sudu) atau dibancuh dengan air kosong. Teksturnya sangat pekat kerana tidak dicampur air atau gula. TRasanya kelat, manis, masam dan sedap.

Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk mereka yang berusia 12 tahun ke atas dan juga boleh dijadikan masker dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk melihat hasilnya.

Kehebatan atau Manfaat Vivix

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam Anggur Muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh).

Bagaimana Cara Untuk Mendapatkan Vivix Anda?

Kepada yang berhajat untuk mencuba Vivix, boleh terus hubungi Liya di talian:

Whatsapp/Call : 019-9590636

Penghantaran Seluruh Malaysia

COD Puncak ALam, Meru, Kapar, Saujana Utama, Cahaya SPK, ALam Budiman, Bandar Seri Coafields, Ijok, Kuala Selangor dan Kuala Lumpurmamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: