SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Mensive Hair Tonic Penawar Rambut Gugur

Mensive Hair Tonic Penawar Rambut Gugur

Mana pergi semua rambut aku ni? 😭

Nama aku Rahim. Umur 29 tahun dan seorang cikgu.

Sejak dua menjak ni, aku ada satu masalah besar yg ramai lelaki takut iaitu rambut gugur!

Mula-mula nampak tak sirius sangat. Ingat biasa2 ja.

Tapi makin lama, makin seram aku tengok rambut aku ni.

Sekali garu kepala, ada la 5 6 helai rambut kat tangan.

Makin lama, bila bangun tidur pun rambut banyak atas bantal.

Bila sikat pulak rambut asyik melekat ja kat sikat.

Seram tengok cermin kepala aku ni, rambut makin nipis weh.. 😢

Malu aku nak ke pejabat, jumpa kawan2, murid2. Ya lah, dah kurang konfiden tu sbb rambut tak sekemas dulu..

 

Satu hari, aku cerita la pasal masalah aku ni kat sorang kawan aku ni. Dia suggest suruh cuba MENSIVE HAIR TONIC.

Aku pun ok ja la. Tak cakap banyak, aku terus order kat ejen dia.

Apa yang menarik perhatian aku, Mensive Hair Tonic bagi 3 manfaat utama yang aku cari:

1. MERAWAT rambut gugur

2. MEMBANTU pertumbuhan rambut baru

3. MENGUATKAN akar rambut lama & baru

Waktu beli haritu, ejen tu bagitahu yang aku akan nampak kesan seawal 2 – 4 minggu bila guna Mensive Hair Tonic ni.

Dia share juga tips2, pantang larang sepanjang guna HT ni supaya aku dapat kesan yg terbaik dan cepat.

 

Lepas lebih sebulan guna, ini perubahan positif aku dapat 🤩 :

1 – Paling penting, rambut dah stop gugur.

2 – Rambut makin tebal dan kuat macam dulu.

Alhamdulillah, semakin hari semakin bertambah konfiden aku sejak ada rambut macam dulu.

Target aku dalam 2 3 bulan lagi, aku nk rambut aku tebal macam dulu hehe.

Aku sangat berpuas hati dengan Mensive Hair Tonic ni.

Aku syorkan kawan2 dan bro2 kat luar sana yg ada masalah mcm aku utk cuba.

.

Harga pun mampu milik RM90 je sebotol, tak sampai ratus2 dari habiskan rawatan kat luar sana.

Tapi sekarang tak perlu order harga RM90 ni sebab HQ tengah buat promosi kaw2 sempena bulan September :

1 – Diskaun 20% untuk setiap pembelian sempena Hari Malaysia 🇲🇾

2 – Dapat free gift men wallet bernilai RM50

Aku tak jual, aku cuma salah seorang customer yg sgt berpuas hati dengan Mensive Hair Tonic.

Follow ja semua tip dan panduan yg diberikan. Inshallah, tak rugi. Tak cuba, tak tahu kan..

Yang penting, kena usaha dan jangan mengelat kalau nk hasil yg bagus hehe.

Siapa nak dapatkan Mensive Hair Tonic dgn harga promosi,

JOM BELI DI SHOPEE

Leave a Reply

Open chat