SUKA MELANCONG? PERCUMA TRIP PERCUTIAN MEWAH DALAM DAN LUAR NEGARA

SUKA MELANCONG? PERCUMA TRIP PERCUTIAN MEWAH DALAM DAN LUAR NEGARA

Melancong menjadi impian setiap orang. Siapa yang tak nak berjalan mengembara melihat keindahan dan budaya negara orang kan? Pastinya menjadi salah satu list dalam bucket list masing-masing. Ada masa, ada wang dan keadaan fizikal yang mengizinkan, maka sampailah kita ke tempat yang diimpikan. Namun, jika dapat trip percutian secara PERCUMA, itu suatu yang sangat mengujakan. Apatah lagi bila diberikan TRIP MEWAH 5-8 bintang. Perghh kalau dapat memang melompat kegembiraan, kan? Ibaratnya, bagai bulan jatuh ke riba. Gembira bukan kepalang!

Impian Itu Menjadi Kenyataan Dengan Shaklee.

Haaa, jika anda seorang traveler atau bercita-cita menjadi traveler around the world, anda wajib baca entry Liya kali ni sampai habis. Umum mengetahui yang melancong atau travel ni memerlukan modal kewangan yang banyak. Kos penerbangan, penginapan, makan minum dan duit poket untuk berbelanja mesti masuk ke dalam perkiraan bajet. Sediakan semua kos dan pilih sahaja agensi perlancongan yang kita sukai. Hari kejadian, kita bawa sahaj diri dan enjoy the trip. Jika memilih jalan lebih jimat sebagai backpacker, semua perlu disusun sendiri pula. Bermula dengan itinerary, tempahan tiket penerbangan dan penginapan serta semua yang berkaitan, kita uruskan sendiri. Jimat tapi agak renyah, bukan?

 

Tapi, dengan Shaklee—-> semua itu menjadi mudah. Malahan di luar jangkauan kita. Kenapa? Kerana pihak pengurusan Shaklee yang menguruskan semuanya untuk kita. Kita hanya menjadi tetamu VIP yang akan menikmati percutian yang seronok tanpa perlu fikir apa-apa. Semuanya disediakan termasuk oleh syarikat termasuk luggage, duit poket ‘meal allowance’ untuk hari-hari yang tidak disediakan makanan, suprise gifts setiap kali masuk ke bilik penginapan dan reward-reward lain. PAstinya yang mewah-mewah sahaja. Nama pun trip mewah kan? Bilik penginapan pula hanya yang bertaraf 5 bintang ke atas. Bilik yang luas dan selesa, makanan yang sedap dan pengalaman yang berbeza. Ada juga disediakan jurugambar yang akan mengikuti dan merakan gambar kenangan kita setiap kali kita kemana-mana. Wah, macam artis. Bawa photographer khas. tapi mereka bayar photographer tersebut. Ini, FREE! Menangis oii.!

 

Trip Mewah Percuma Shaklee

 

Trip Shaklee ni dipanggil Shaklee Incentive Trip. Incentive trip ni terbahagi kepada 2 iaitu;

  • Shaklee Regional Incentive Trip
  • Shaklee International Trip

 

1. Shaklee Regional Incentive Trip
– trip bercuti di dalam Malaysia atau negara-negara berdekatan dengan Malaysia.
2. Shaklee International Trip
– trip bercuti ke luar negara. Setiap tahun destinasi percutian Shaklee ke tempat-tempat yang berbeza. Shaklee pernah bawakan semua qualifiers ke Italy, California, US dan Jepun.
– trip ni juga ada trip Umrah dan ziarah iaitu Kembara Umrah Bersama Shaklee. Shaklee Malaysia offer trip umrah dan ziarah ni khas untuk pengedar Shaklee beragama Islam. Setiap tahun akan ada offer. So, boleh pilih samada nak join trip umrah atau trip selain umrah. Umrah 7 bintang. Nangissss huhu. Happy ni kalau dapat. Hadiahkan pula pada mak ayah. Allahu Robbi, #manisyangmenggembirakan.
Shaklee International Incentrive Trip 2018/2019
1. HOME OFFICE & SHAKLEE GLOBAL CONFERENCE (San Francisco, Las Vegas, California) 
Trip PERCUMA ni berlangsung pada 17-27 July yang lepas. Semua qualifiers berkongsi kenangan sepanjang trip mewah ni. Jom Liya belanja gambar untuk sama-sama kita rasai keseronokannya.

Poster rasmi daripada pihak Shaklee untuk International Incentive Trip 2018/2019 ke US (California, Las Vegas dan San Francisco).
Delegasi Shaklee berpeluang ke Shaklee Home Office di San Francisco, membuat lawatan ke lab dan berjumpa dengan saintis yang menjadi tulang belakang semua produk Shaklee selama ini.
Bergambar kenangan di rumah agam dan ladang anggur milik CEO Shaklee, Sir Roger Barnett di Napa Valley.
Antara aktiviti semasa trip kali ini ialah menelusuri Golden Bridge beramai-ramai. Satu momen yang sanagt manis dan indah untuk dikenang.
Menikmati salad dan membeli belah di Hard Rock Cafe, San Francisco. Jangan risau, salad dan minuman ada halal certificate tau. Makan tanpa was-was.
Black Tie dinner bersama semua delegasi. Antara acara wajib selepas menghadiri Shaklee Global Conference di LAs Vegas, USA.
Sharing daripada Master Lyna Noh tentang perjalanan semasa Black Tie Dinner. Credit to : Fb Master Lyna Noh.
Sharing daripada Master Lyna Noh tentang perjalanan semasa Black Tie Dinner. Credit to : Fb Master Lyna Noh.
2. KEMBARA UMRAH 
Tengok la hotel apa Syarikat MLM Shaklee sediakan tu. Hotel Dhar Al-Ghufran tau. Allahu kalau kita nak duduk sendiri, kena umpul duit banyak-banyak ni hehhe. Hotel ni 7 bintang dan sangat dekat dengan pintu masuk ke dalam Masjidil Haram. Hanya 150 meter sahaja. 
Shaklee International Incentrive Trip 2019/2020
Ok, untuk circle 2019/2020, pihk engurusan Shaklee Malaysia telah umumkan Internaional dan FReginoal Trip semasa Shaklee Business Leader National Conference (BLNC) 2019 pad bulan Februari iaitu;
  • Shaklee Regional Incentive Trip- KOREA
  • Shaklee International Incentive Trip- NEW ZEALAND

 

Sesiapa yang sedang memendam azam untuk ke Korea dan New Zelaand, wajib grab peluang ni. Bukan mudah kalau kita sendiri nak pergi sebab memikirkan kos yang perlu disediakan bermula RM5000- RM25000 tau. Ni diberi percuma. So wajib grab. Golden opportunity ni ooo.

 

Kenangan Liya bergambar dengan suami kat poster dan banner trip Korea 2019/2020 selepas BLNC di Sunway Hotel. Ambil semanagt katanya. Pastu kita mula berangan dan usaha sama-sama untuk capai.

 

Takkan kat banner Korea je kan? Kat banner dan poster New Zealand pun wajib la ambik juga. New Zealand ni memang antara bucket list kami untuk pergi. Bila Shaklee announce offer ni, macam orang mengantuk disorongkan bantal la. Teruja aihh.! Doakan kami dapat grab trip ni tau.
Macam Mana Nak Dapatkan Trip Percutian Percuma?
Syarat utama untuk daaptakan tiket percutian percuma ni ialah join ahli Shaklee dan biar Liya bantu anda score point untuk layak dapatakan semaksimum tiket yang anda mahu. Wow, seriously? Yes!
 Nak tau lanjut kena contact Liya tau! Liya bentangkan apa perlu buat dan kita work for it. syokk ooo!
Hubungi Liya segera!
Liya 019-9590635
Follow Ig & Fb Liya : Daliya Mat Dari
Liya,
Your Business Mentor.

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: