SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

MEGA METAMORPHOSIS

MEGA METAMORPHOSIS

⚠️ MEGA METAMORPHOSIS IMPORTANT ANNOUNCEMENT ⚠️

Setelah beribu-ribu pm masuk tanya tentang MEGA METAMORPHOSIS. Akhirnya. Ini pengumuman penting. Ada berita best, dan ada berita tak berapa best. Tapi yang tak berapa best pun tetap best. Hahahaha.

Seperti anda semua tahu, ini adalah kelas terakhir saya. Saya hanya mengajar silibus Metamorphosis ni selama 7 bulan sahaja. Dan Alhamdulillah dah berjaya ubah puluhan ribu hidup dan sentuh puluhan ribu jiwa dengan izin Allah.

Jadi, kelas terakhir ni sangat penting bagi saya. Saya nak buat yang terbaik sebelum bersara. Lepas ni tiada lagi kelas silibus Metamorphosis. Sebak pulak rasa macam guru bakal bersara je. Huhu~ Sob.sob. 😭🤧

PENGUMUMAN SEPERTI BERIKUT :

1. TARIKH :

– Setakat ni, tarikh kelas kita masih kekal. 28 & 29 September 2019. Kelas Mega ni berlangsung selama 2 hari. 8am-11pm. Anda akan belajar dalam kelas gila ni selama 2 hari penuh pagi sampai malam, pagi sampai malam.

2. REGISTRATIONS :

– InsyaAllah Registrations akan di buka pada 9 September 2019 hari Isnin ni. Jam 8.30am. Yang ni memang kena standby awal. Sebab ni boleh jadi perang ni kalau tak dapat tiket. Serious cakap. Lain macam MEGA ni. Nanti saya explains kenapa.

3. VENUE :

– Untuk venue kita masih belum confirmkan lagi setakat ni. InsyaAllah sebelum Isnin ni saya confirmkan. Yang pasti nya sekitar Lembah Klang la. Sebab ada 2, 3 location yang kita sedang pertimbangkan dari pelbagai aspect. Saya nak make-sure kelas terakhir ni kelas yang terbaik saya. Impact paling besar saya bagi InsyaAllah.

4. CAPACITY :

– Ini yang tak berapa best sebenarnya. Based on data kita. Bakal peserta atau fans yang menanti nak masuk Mega Metamorphosis ni lebih dari 20,000 orang. Itu belum campur bekas Alumni kita dan peserta Pre Metamorphosis kita yang dah beribu-ribu tu.

Saya pun kalau boleh nak bagi semua masuk dan semua datang belajar, semua dapat ilmu. Cuma setakat ni, semua venue yang available hanya maximum 3200-3500 orang sahaja.

Ada beberapa venue yang available boleh muat sampai 12,000 orang. Tapi environment tak sesuatu untuk kelas kita. Saya taknak Quantity besar tapi tak Quality. Bagi saya, biar sikit tapi High Impact dan High Quality.

Maka saya decide untuk ambil the best hall for the best experience.

5. SEATINGS :

– Kalau kelas negeri sebelum ni kita buat free seatings je. Semua Dato’ Datin’ Tan Sri semua duduk sama je. Tapi ada beberapa group Super VIP ni mintak saya buat kelas asing untuk mereka. Tapi saya ni dah taknak buat kelas, so kita buat seatings untuk mereka.

So, untuk Mega ni, kita akan ada 3 jenis Seatings.

1️⃣. SUPER VIP :

– Akan dapat 1 hari extra training dengan saya dan mentor saya. On 30th September.
– Seat paling depan.
– Buffet VIP untuk Lunch & Dinner sepanjang 2 hari Training.
– Workbook & Bag.
– VIP line Registrations & laluan VIP ke dewan.
– Dan beberapa advantages lain lagi.

2️⃣. PREMIUM : (Tempat depan dari General. Belakang SUPER VIP. Details advantages akan saya maklum dalam system registrations dan posting akan datang)

3️⃣. GENERAL : Seat belakang dari PREMIUM.

6. FEE :

– SUPER VIP : RM2999.00
– PREMIUM : RM699.00
– GENERAL : RM499.00

7. QOUTA REGISTRATIONS :

– Macam sebelum-sebelum ni kita buka Registrations di setiap negeri, kita buka 300 seats, penyertaan jadi 1200 peserta. Sebab Registrations redundant bertindan-tinda. Terlampau banyak penyertaan.

Jadi untuk mega ni pun sama. Kita bincang-bincang tadi. Kita memang terpaksa buka separuh dari jumlah asal. Sebab nanti kita takut kalau buka 3000 seats dia jadi 10,000 peserta. System capture semua, duit masuk semua. Tapi dewan tak boleh nak tampung.

Dewan hanya muat untuk 3000 orang. Takkan kita nak refund balik satu per satu. Marah pulak orang nanti. So, InsyaAllah kita buka dalam 1000 ke 1500 gitu je Registrations. I’m pretty sure dia akan bertindan sampai jadi 3500 jugak. Risau jugak saya ni.

Peserta Metamorphosis ni lain macam semangat dia. Orang lain buat Seminar takut peserta tak cukup. Kita buat seminar takut peserta lebih 😅.

8. PREPARATION :

– So, begitu lah sedikit sebanyak info tentang MEGA METAMORPHOSIS setakat ni. Kelas TERAKHIR dan TERBAIK saya setakat ni InsyaAllah. Lepas ni tiada lagi METAMORPHOSIS Chapter 1 : REBORN.

So, doa banyak-banyak moga anda antara yang terpilih. Yang ni kawan ke, adik beradik ke, memang tak boleh nak adjust untuk tambah, sebab dewan seats limited memang tak boleh nak buka dah. Dewan tu maximum capacity dia dah 3500 tu. Kalau sebelum ni kita boleh buka 2,3,4 dewan gabung. Ini dah besar sangat.

Siapa yang sempat masuk, itu sahaja lah yang bergelar ALUMNI MEGA METAMORPHOSIS KL.

9. EXCITEMENT :

– So, standby. Get ready untuk 2 hari yang paling Merubah cara anda tengok Dunia. Banyak topic baru yang saya tambah untuk hari ke 2.

Antara topic baru ialah Action plan on how to make your 2020 your best year EVER! Saya akan bagi anda teknik dan tactical nya InsyaAllah. Get ready to change your life.

Saya panggil beberapa orang rakan-rakan saya yang Powerful yang anda sendiri pun akan tertanya-tanya. Ada rupanya manusia hidup begini. InsyaAllah mereka akan datang buat sharing di Pentas Mega Metamorphosis.

10. SHARE :

– PLEASE Inform semua Family, Friends and Team anda info ini. Saya tahu ramai gila yang sedang menanti untuk Mega ni. Ikut hati memang saya nak buka sampai 6000 seats. Tapi ini sahaja yang terbaik kita boleh dapat.

InsyaAllah we will go For Quality rather than Quantity. Berdebar pulak saya takut bergaduh orang berebut tempat mega ni. 😅

InsyaAllah saya doakan moga Allah pilih mereka yang LAYAK untuk datang ambil ilmu ini.

GOODLUCK GUYS. Ingat, Isnin ni REGISTRATIONS. 👍🏻

Nangis lah macamana pun, saya memang tak boleh tambah seats. Sebab tak boleh tambah dah dewan tu. huhuhuuu~

#SHARE

-Afnan Rosli-
Be Happy 💖

Leave a Reply