SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Master Lyna Noh Ajar Pasal Kerohanian Dalam Business Shaklee

Master Lyna Noh Ajar Pasal Kerohanian Dalam Business Shaklee

Suka dengar talk Master Lyna Noh, sopan je orgnya. Lemah lembut je penyampaian dia, tapi tegas & kdg2 diselitkan jugak jenaka. Hihi..

Very humble person. Selain dari admire dengan cara dia handle biz, tp suka sgt dengan keperibadian beliau.

Shaklee, the best biz ever. Selain dari share share share tentang product, kami belajar tentang ilmu kerohanian. Master selalu pesan kat kami, sedekah & zakat jgn dilupa. Bersihkan income yg kita ada. InsyaAllah the more you give, the more you will get back! Niat kerana Allah Taala. Dan baaanyak lg yg kami belajar tentang ilmu kerohanian. Alhamdulillah.

Bersyukur sgt dpt join iReach Family. The best group Shaklee ever kt Malaysia ni.😍 Proud to be one of iReachean. Kalau korang join ahli bawah Silah, automatically u olls salah sorg iReach Members tau.😉

Best ke best?hihi…❤️

Leave a Reply