SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Malu Nak Cari Customer ? Buat Business Online

Malu Nak Cari Customer ? Buat Business Online

MASALAH ORANG bukan tak nak buat bisnes. Tapi tak tahu & tak pandai cari customer. Tapi cari awek pandai plak tu…

Tengok orang buat bisnes, mesti dalam hati terdetik nak buat juga. Tapi tak tahu work flow dia kan..

Kalau zaman dulu kita yang kena cari customer, cold calling, direct approach dll. Teknik-teknik tu hanya orang yang ada keberanian je boleh buat.

Bukan tak bagus, bagus.. saya pun suka buat kadang2…cuma tak semua orang berani.

Zaman sekarang semua dah Online. Beli makanan pun Online apps je sekarang.

Tapi kalau perhati, jual online sekarang pun dah tepu. Sebab dah ramai orang buat teknik yang sama. Teknologi makin pantas, anda baru nak guna teknologi tu, saya dah guna 10 tahun lepas.

Macam saya cakap, saya baru nak bermula teknologi baru, ada pulak orang bawak keluar teknologi baru lagi. Bayangkan kalau korang lambat, jauh mana korang tinggal?

Nak tau macam mana Work Flow start From Zero? Senang je, pm saya, mari jumpa, saya jelaskan.

Leave a Reply

Open chat