SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Macam Mana Nak Hilangkan Keletihan ? Amalkan Vivix Shaklee Setiap Hari

Macam Mana Nak Hilangkan Keletihan ? Amalkan Vivix Shaklee Setiap Hari

Macam mana nak hilang kan rasa letih, penat dan lesu untuk ibu yang bekerja sibuk di pejabat dan balik rumah pula menguruskan anak2 dan keluarga.

Kalau ada kapsul yang kita makan terus jadi super power kan best šŸ˜ tapi mustahil mana ada kan?

Ini pengalaman saya sendiri yang keluar rumah gelap pulang pun gelap. Setiap pagi saya wajib dan konsisten ambil 2 sudu Vivix dan bancuh ESP.

Vivix memang memberi tenaga dan saya rasa kurang letih akibat tidak cukup rehat. Kalau saya tak ambil Vivix setiap pagi sebelum pergi kerja memang akan rasa mengantuk dan lemau sepanjang hari.

ESP juga membuat saya rasa kenyang dan memberi tenaga kerana akibat kesibukan kerja saya selalu skip waktu lunch. Adakala pukul 5.00 pm baru la saya berkesempatan untuk makan.

Untuk ibu atau anda yang sibuk memang sesuai amalkan Vivix dan ESP ni.

#vivix
#cikazzajuaishaklee

Leave a Reply