SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Lelaki Pun Kena Pakai Skincare Sekarang Youth Shaklee Pilihan Terbaik

Lelaki Pun Kena Pakai Skincare Sekarang Youth Shaklee Pilihan Terbaik

Setuju x kalau saya cakap org lelaki skrg pun mementingkan penjagaan diri termasuklah kulit wajah?

Jangan xtahu ada je lelaki yg amik vita-C, vita-E shaklee utk rawat masalah kulit mereka. Masalah kulit wajah org lelaki ni ialah kulit berminyak, berjerawat dan ada kawah jerawat.

Paling2 kurang pun org lelaki ni mesti ada pakai pencuci wajah. Tapi pencuci wajah utk lelaki ni limited kat watson/guardian.

Yang banyak kat pasaran tmsk jenis timbang kilo skincare utk putihkan kulit (wanita ramai yg jd mangsa sbb obses nak putih). Org lelaki biasanya kurang sikit nak putihkan kulit takut nanti muka jambu.

Ni nak bgtau ni set YOUTH bukan setakat sesuai dari 20an hingga 70an tapi ianya juga sesuai utk org lelaki.

Utk permulaan boleh amik starter set. Ada 4 item je. Xperlu byk2 pun. Nak guna pun senang semudah 1..2..3. Yang paling penting BERKESAN❗

Jgn kata perempuan je nak berYOUTH org lelaki pun sama naik sbb tu stok YOUTH sekejap je dah licin.

Tapi good news nya bulan ni ada offer untuk starter set YOUTH.
Free membership, freegift, free pos dpt cashback.
Offer YOUTH yg complete set dpt free travel set lagi.
Kaw..kaw punya offer.
www.wasap.my/60135202707/youth

#tipsibu #pengedarshaklee #shakleebatucaves #shakleemalaysia #youthishope #youthskincare

Leave a Reply