SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Leaders Lounge Supervisor Shaklee

Leaders Lounge Supervisor Shaklee

Crazy Bunch!

Bila kita travel, it is a privilege kalau kita dapat access ke club lounges sebelum depart. Kan!

Dalam club lounge tu kita boleh duduk dengan selesanya sambil tunggu masa nak masuk kapal. Ada space kita sendiri. Boleh makan apa yang ada dalam lounge tu for free. Amik je apa nak, semua boleh.

Dan begitulah juga Leaders’ Lounge ARA ni.

Semua yang dah rank up Supervisor keatas akan dikumpulkan dalam Leaders Lounge dan disini kami ada banyak perbincangan perbincangan business yang lebih intensive.

Ongoing discussions tentang cara dan method berkesan untuk memajukan diri leaders dan team masing masing.

Leaders Lounge ni juga adalah group yang sangat havoc! Haha.

Kadang perbincangan kami boleh bertukar dari seserious perbincangan bisnes tiba tiba tak memasal bincang pasal gossip semasa. Crazy bunch! Haha.

But we love it!
We love each other!

InsyaAllah,
Saya boleh nampak bulan ni dan sepanjang tahun ni bakal bertambah-tambah lagi nama dalam Leaders Lounge.

Whatever you are thinking, think bigger.
It is possible to achieve, because You Can!

Go ARA!
Bismillah
❤️

Leave a Reply