SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Langsai Hutang Dengan Pantas Urusinsan, Hutang Banyak Gila

Langsai Hutang Dengan Pantas Urusinsan, Hutang Banyak Gila

Saya faham peritnya membayar hutang.

Terutama jika hutang yang dibuat makan masa bertahun-tahun lamanya.

Dulu saya pernah menanggung hutang bernilai hampir RM4 JUTA ringgit , hari ini hutang yang saya tanggung lebih kurang RM300K , saya boleh langsaikan hutang saya pada bila-bila masa , tetapi setiap 15 haribulan saya menulis cek RM1500 sebagai peringatan betapa bodohnya saya satu ketika dahulu.
.
Bagi yang tidak mengenali saya , nama saya Zaidi Ismail , jurutera forensik kewangan , gelaran yang saya berikan pada diri saya sendiri berdasarkan apa yang saya lakukan hari ini, saya bersara dari makan gaji selambat usia 32 tahun ketika saya memiliki 25 buah hartanah dan wang tunai melebihi RM1 juta ringgit ditangan.
.
=====================================
Anda makan gaji ?
Dapatkan formula langsaikan hutang dengan pantas di >>> http://bit.ly/2Hm1Ozd
======================================
.
Saya terjebak dengan perniagaan. Saya dahla tidak mahir, tak mempunyai pengalaman pula tu. Hasil pujukan orang yang saya percaya , saya main terjah je. Disebabkan itu, saya hampir hilang semuanya 😔 dan menanggung hutang hampir RM4 juta kerana kebodohan saya sendiri.

Saya pernah berhutang lebih 18 kad kredit dan hutang peribadi bernilai ratusan ribu ringgit 😭. Saya terpaksa menjual 11 hartanah yang saya miliki dan saya hilang arah dan terumbang ambing tanpa arah tuju , terasa dunia ini gelap buat saya.
.
Saya tahu betapa peritnya membayar hutang , saya bukan berasal dari keluarga yang kaya , saya merasa makan nasi kepal hanya berlaukkan kicap setiap hari tapi kesusahan dan kemiskinan itu memberikan saya ketabahan dan kekentalan untuk terus berusaha dan berjuang untuk berjaya.

Hasilnya pada hari ini syarikat saya menguruskan lebih 65 Hartanah dan mempunyai hampir 400 orang penyewa selain dari memiliki perniagaan yang lain.
.
======================================
KLIK LINK untuk langsai hutang dengan pantas

>>> http://bit.ly/2Hm1Ozd
======================================
.
Saya mengasaskan Urusinsan sebuah komuniti celik kewangan yang mempunyai lebih 2000 ahli di serata dunia dan pada hari ini saya berkongsi

✅ cara , ✅kaedah dan ✅teknik bebas kewangan , ✅langsai hutang dan
✅kumpul harta dengan pantas melalui BUKU Forensik Kewangan yang saya tulis sendiri dan juga siri Koleksi VIDEO 7 Cara Langsai Hutang dan Kumpul Harta dengan Pantas berdasarkan pengalaman saya sendiri.
.
Hasil kajian dari ribuan kes kewangan yang melalui proses sesi coaching 1 on 1 bersama saya , dapatlah saya simpulkan bahawa terdapat 7 cara untuk melangsaikan hutang dan mengumpul harta dengan pantas bagi mereka yang makan gaji tidak kira berapapun nilai gaji yang diperolehi.

Saya tidak mahu orang lain menghadapi zaman gelap seperti saya.

Teknik , kaedah dan cara yang saya kongsikan di dalam buku serta video kalau tidak menjadikan anda kaya sekalipun , yang pasti ianya tidak akan menjadikan orang lain miskin kalau setiap pengkongsian diambil ikhtibar dan tindakan yang sewajarnya.
.
🔥Jika anda SERIUS ingin melangsaikan hutang dengan pantas , sudah pasti anda mahu seseorang yang berpengalaman dan mahir di dalam bidang kewangan untuk membantu dan menunjukkan jalan yang betul kepada anda. Kan?

Dengan pengalaman lebih 12 tahun, pernah mengalami keadaan dibebani hutang yang banyak, dan berjaya keluar dari banan tersebut, dan berjaya mengusahakan perniagaan sendiri, Insyaállah saya akan cuba membantu anda.

Ambil tindakan sekarang untuk bebas hutang dan mula mengumpul harta dengan pantas
.
========================================
Ketahui cara , kaedah dan teknik langsai hutang dan kumpul harta dengan pantas di >> http://bit.ly/2Hm1Ozd
========================================
.

Leave a Reply

Open chat