SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Kolagen Merubah Hidupku Menjadi Lebih Muda

Kolagen Merubah Hidupku Menjadi Lebih Muda

7 HARI MERUBAHKU

Haha. Betul lah. Collagen Plus Powder ni paling cepat berkesan tau. 7 hari je dah nampak beza sebab cepat diserap. Molekul halus 1000 Dalton. Siap buat eksperimen keberkesanannya compared others yang ada kat pasaran. Power memang power.

Antara manfaat Collagen:

šŸŒø ANTI PENUAAN ā€“ mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.

šŸŒø MENGHIDRATKAN ā€“ Melembapkan kulit

šŸŒø MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT ā€“ Menjadikan kulit anjal, lembut dan tegang

šŸŒø MELICINKAN ā€“ Tingkatkan kelicinan kulit

šŸŒø MENYUBURKAN ā€“ Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat

šŸŒø MENCERAH ā€“ Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata

šŸŒø MENEGANG ā€“ Membantu menegang dan menganjalkan payudara

šŸŒø MEMBAIKI KESIHATAN SENDI DAN MATA DENGAN LEBIH BAIK

7 BAHAN PENTING YANG MEMBUATKAN SHAKLEE COLLAGEN INI PALING TERBAIK

1. Lactobacillus acidophilus ā€“ meningkatkan penyerapan kolagen

2.Ekstrak biji Camellia Japonica ā€“ mengandungi ekstrak asid oliek dan isoflavon, membekalkan nutrisi dan penghidratan

3.Ekstrak kulit kerang laut ā€“ kandungan Glukosamina berfungsi sebagai pelincir sendi, menghidrat mata dan melegakan ketidakselesaan mata

4.Ekstrak Pfaffia ā€“ meningkatkan prestasi tenaga, dan diguna secara tradisional untuk merawat keguguran rambut, hormon tak seimbang dan peningkatan tenaga batin

5.Vitamin C ā€“ merangsang pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas yang akan merosakkan kulit

6.Vitamin B2, B6 ā€“ bergabung dengan lemak, karbohidrat dan metabolisme protien untuk membekalkan tenaga yang penting di dalam proses pengeluaran kolagen di dalam sel-sel tubuh.

7.Kolagen ikan ā€“ membekalkan elastin untuk mengekalkan kulit yang lebih anjal

Nak order collagen terus hit link ni k;
www.wasap.my/60199590635/NakCollagen

Leave a Reply