SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Kenapa Vivix Bagus Untuk Warga Tua ?

Kenapa Vivix Bagus Untuk Warga Tua ?

Kalo ada yang tanya supplement untuk darah tinggi, kolestrol, diabetes dan buah pinggang, terus jer saya akan advice untuk ambil VIVIX.

Kenapa Vivix bukan ke ada lagi Supplement Shaklee lain yang lebih murah harganya?
Banyak sebabnya tapi cukuplah kalo saya katakan…bila tgk ubat yang dibekalkan oleh hospital kepada pesakit2 yg ada penyakit ni terlalu byk dah…berbeg2 yang perlu pesakit ni makan.

Tak boleh saya bygkan bertapa berat buah pinggang mereka bekerja dengan penggunaan ubat2 tu. Mungkin mereka pun dah kenyang dengan makan ubat tu jer.

Vivix dalam bentuk cecair dan lebih mesra buah pinggang…hanya dengan satu sudu kecil sehari anda blh tinggalkan berbeg2 ubat dlm btk pil yg byk tu.

Mana nak pilih? Ubat yg ada steroid atau vivix yang natural n antiaging?

Pengedar Shaklee Anda
Soffiah Shariff
013-4505852

Leave a Reply