SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Kenapa Perlu Berniaga Shaklee ?

Kenapa Perlu Berniaga Shaklee ?

Kenapa Perlu Berniaga Walau Dah Selesa?

Kupasan dalam Seminar Step To The Star yang akan disampaikan oleh 3 pemimpin perniagaan Shaklee di Utara iaitu;

Coordinator Fuziah Idris, jualan kumpulan coordinator Shaklee ini secara purata RM40,000 ke RM50,000 sebulan. Puan Fuziah juga merupakan penerima Bonus Kereta Shaklee sejak tahun 2016. Juga high achievers yg sentiasa qualify untuk trip Shaklee ke luar negara sejak 2017. Berpengalaman lebih 5 tahun dalam bisnes ini.

Senior Supervisor IdAyu Irdina, kini full time karier dengan Shaklee. Purata jualan kumpulan bulanan hampir mencecah RM25,000 sebulan. Kini dalam usaha memenuhi kelayakan untuk Bonus Kereta Shaklee dan berpengalaman sejak 2014 lagi dalam bidang ini.

Supervisor, Nurzalila Razali, antara pakar dalam bidang pemasaran video dalam #CVG. Order setiap bulan dari serata Malaysia. Tidak hairanlah minimum jualan kumpulan untuk Supervisor ini adalah RM10,000 setiap bulan. April 2019, ini beliau sedang memenuhi kelayakan untuk ke peringkat seterusnya iaitu Senior Supervisor.

Mereka 3 orang ni bukan calang2, masing-masing semua wanita berijazah tapi memilih untuk berniaga dan berpengalaman dalam bisnes Shaklee kurang lebih 5 tahun.

Bagi siapa-siapa yg minat nak berbisnes Shaklee, belum berdaftar dan tak tau macamana nak start, boleh contact mereka sekarang.

Mentor saya selalu pesan, baca sahaja tanpa sebarang tindakan maka 5 tahun lagi anda tetap di takuk yang sama!

Bertindak sekarang!

#SideIncome #Shakleeprenuer #NOW #SVF #SSMpire #GMO

Leave a Reply