SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Kena Konsisten Kalau Nak Dapat Untung

Kena Konsisten Kalau Nak Dapat Untung

Tengah² sis promote barang tadi 😡😡😡😡 panasnye hati. Bila kawan sndri ckp, yeke bleh putih? Yeke bleh kurus? Nanti nk try tgok sebulan berkesan tak? Dgn nada perlekeh kite. Sambil buat muka. Kite bagitahu la guna tu kena la konsisten. Dy plak bleh tanya kene pakai smpai bile? Berapa kali nak beli? 😩😩😩 Last sis bg dia ayat ni buat santapan.
.
.
⬇⬇⬇
.
.
Kena fahami maksud KONSISTEN‼‼

Awak order set kurus ,
Sebotol je awak guna
Pastu awk bising sebab tak kurus🤔

Awak order vitamin c ,
Sebotol je awak guna
Pastu awak bising tak berkesan🤔

Awak order jamu ,
makan sebotol jer
Pastu beriya awak cakap tak menjadi😔

Awak guna skincare,
Habis satu set lepas tu awak pon tanya,
Kalau tinggal benda ni ada kesan tak ?😔

Habis awak gosok gigi guna ubat gigi sekali je ke?
Putih ke gigi awak sampai bila2?

Agak2 mandi hari ni,
Esok awak dah tak payah mandi ke?

Awak makan sekali,
Kenyang sampai setahun ke?

Agaknya awak ingat semua supplement nie benda kekal kot .

Consume sekali je dah putih sampai tua?

Ingat sekali je awak pakai skincare ,
kulit awak lawa sampai tua ?

Tak ada benda yang kekal awak oi😏
Kalau sekali guna dah lawa,
habis semua kilang tutup😄

Kalau nak cantik nak kurus nak sihat nak ape²je laaa kena KONSISTEN dengan product yang awak guna ‼

Sedikit PERKONGSIAN…😊

So jangan la nk perlekehkan bisnes ape pon sy jual

Baikkwn,baik sedara mara,baik adk brdk.. Support LA ORANG BERNIAGA..

Terima kasih sudi baca sampai habis.🤩

#CopyPaste

Leave a Reply